Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu: CHP, bazı Youtuberlara 100-150 bin lira aylıklar veriyor

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu: CHP, bazı Youtuberlara 100-150 bin lira aylıklar veriyor

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, CHP'li Eren Erdem'i kastederek, 'Şu anda bu denilen şahıs bir trol ordusu yaratıyor, bir takım youtuberlara bir takım yerlere gidip 100-150 bin lira aylıklar vererek bir ordu kuruyor.' dedi.

CHP'de Ekrem İmamoğlu'nun Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı başlattığı değişim tartışmaları hız kesmedi. Koltuk savaşında, parti gerildi. Gizli darbe toplantısının ifşa olması ile CHP'de taraflar kendini iyice belli etti… Tam da bu sırada, CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Halk TV ile tüm ilişkilerin sonlandırıldığını söyledi.

Para akışı kesilen Halk TV ile CHP arasında kılıçlar çekildi…

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'ndan CHP'ye ardı ardına suçlamalar geldi.

 

'KİME HİZMET ETTİĞİ BELLİ OLMAYAN...'

 

Eren Erdem için "Kime hizmet ettiği belli olmayan karanlık genel başkan yardımcısı" ifadesini kullanan Cafer Mahiroğlu, son olarak gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalına katıldı. Gerilimi tırmandıracak açıklamaları sıraladı.

 

EREN ERDEM İÇİN ERGEN DEDİ!

 

Eren Erdem'i "Çocukluk evresini geçirememiş, ergen düşüncesine sahip birisi" diye tanımlayan Cafer Mahiroğlu, "Atatürk'ün kurduğu partide genel başkan yardımcısı koltuğunda oturamaz" çıkışı yaptı.

 

'BAŞKA FONDAŞ KANALLAR DA VAR' İTİRAFI

 

CHP'nin başka kanallarda da benzer anlaşmalar yaptığını ve o kanalları da fonladığını itiraf eden Mahiroğlu, "Kime hizmet ettiği, o koltuğa nasıl oturduğu belli olmayan şahsa soruyorum, CHP-Halk TV anlaşmasını niye iptal ettiniz? Başka yerlerle de bu anlaşmayı yaptınız mı, yaptıysanız iptal ettiniz mi?" ifadesini kullandı.

Sert açıklamalarını sürdüren Cafer Mahiroğlu, CHP'nin paralı bir trol ordusu olduğu bombasını patlattı.

 

100-150 BİN TL ÖDEME YAPILIYORMUŞ!

 

"Bir takım YouTuber'lara gidip 100-150 bin lira aylıklar vererek bir ordu kuruyor. Kulağıma şöyle sözler geliyor. Bu şahıs bir trol ordusu kuruyor. Youtuber'lara 100-150 bin TL verip trol ordusu kuruyor.

Sen bu kaynağı nereden buluyorsun? Ben diyorum ki CHP acilen böyle bir ne olduğu belirsiz karanlık adamdan kurtulmak zorunda. Bir gazete sahibi diyor ki bana 100-150 bin TL teklif etti. Sen bu kaynağı nereden buldun?" çıkışı yaptı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.