Haluk Levent koronavirüse yakalandı! İşte sağlık durumu

Haluk Levent koronavirüse yakalandı! İşte sağlık durumu

Balıkesir'de konser veren ünlü sanatçı Haluk Levent'in koronavirüs testi pozitif çıktı.

Ahbap Derneği kurucusu müzisyen Haluk Levent, dün akşam Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Avlu Havuzlu Amfi Alanı’nda, konser verdi. Konser öncesi test yaptıran Haluk Levent, koronavirüse yakalandığını öğrendi.

 

Hiçbir belirtisi olmamasının şaşkınlığını yaşadığını ifade eden Haluk Levent, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

"Canlarım, bugün Moskova’da, Rus Kızılordu ile provalar yapacaktım, Cumhuriyet marşlarıyla ilgili. Biliyorsunuz, Rus Kızılordu’yla gelecek ay konserlerim var. Ama olmadı, Moskova’ya gidemedim. Çünkü dünden yaptırdığım PCR testi, pozitif çıkmış. Bende inanamıyorum. Yani şaşkınlık içerisindeyim. Çünkü hiçbir belirtisi yok. Covid-19 olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu nedenle birkaç gün dinlenmem gerekecek. Doktor, 2 kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor. Ama ben hafif niye atlatıyorum, onu da bilmiyorum. Dediğim gibi hiç değişen bir şey yok. Ama yine de birkaç gün konserlerim vardı, onlar ertelenecek. Sizlerle paylaşmak istedim. Ahbap faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu şekilde zoom toplantılarına giriyorum. Bilginize.”

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.