Hande yarışma sunacak

Hande yarışma sunacak

Sunuculuğunu Hande Ataizi’nin üstlendiği ‘Hande Ataizi İle Yarışalım’ 13 Kasım Pazartesi günü Sony Channel Türkiye ekranında başlıyor

Yakın zamanda Fox TV’deki ‘Sen İste Yeter’ adlı programı sona eren Hande Ataizi, yepyeni bir yarışma programı olan ’Hande Ataizi İle Yarışalım’ izleyicileriyle buluşuyor.

 

Çeşitli oyunlar ve performanslar ile renkli anlara tanıklık edeceğiniz yarışmada, Keypad’larla hem bilgiler hem de yetenekler kıyasıya mücadele edecek.

 

Ekranların en yeni eğlencesi olan ‘Hande Ataizi İle Yarışalım’da, yarışmacılara 20 soru soruluyor ve soru başına belli bir süre veriliyor. Her bölüm iki etap ve bonus etabından oluşuyor. Yarışma için öncelikle onar kişilik iki takım belirleniyor ve büyük ödül için yarışmacılar tüm yeteneklerini ve bilgilerini ortaya koyuyor.  

 

Bonus etabında yarışmacılara bir gün öncesinden hazırlık gerektiren performanslar ve oyunlardan oluşan ödevler veriliyor. Stüdyonun içinde veya dışında gerçekleşecek olan bonus etabını kazanan takım ise artı 10 puan kazanıyor. 

Bir haftanın sonunda en düşük puan alan birer yarışmacı yarışmaya veda ediyor, haftanın birincisi ise halk oylamasıyla seçilerek yarışmacı büyük ödüle giden yola bir adım daha yaklaşmış oluyor.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.