Hangi parti İstanbul için özel çalışma yapıyor? Selvi açıkladı

Hangi parti İstanbul için özel çalışma yapıyor? Selvi açıkladı

Gazeteci – Yazar Abdülkadir Selvi köşe yazısında İstanbul için özel hazırlık partiyi açıkladı ve dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntıları;

Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi, yerel seçimlere ilişkin bir köşe yazısı kaleme aldı ve İstanbul için Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok özel bir çalışma yaptığını ifade etti.

Yazar Abdulkadir Selvi, bugünkü 'Erdoğan ile Bahçelinin ittifakı, CHP'nin hazırlığı' başlıklı köşe yazısında partilerdeki yerel seçim hareketliliğini kaleme aldı.

2019 Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler öncesi partiler de çalışmalarını hızlandırdı. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında AK Parti ve MHP arasındaki olası seçim ittifakı ve CHP'nin yerel seçim hazırlığını kaleme aldı. Selvi'nin yazısında CHP ile ilgili bölüm dikkat çekti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile konuşmasını aktaran Selvi, partinin “AK Parti ve MHP ittifak olarak, biz ayrı girersek ne olur? İYİ Parti destek verirse ne olur. İttifaksız girilirse seçim sonuçları ne olur” şeklinde bir çalışma yaptığını açıkladı.

"BENDEN SÖYLEMESİ"

CHP'nin yüksek oy oranı ile kazandığı yerler ve yüksek bir oy oranı ile kaybettiği yerlerin ayrıntılı sunumunun hazırlandığını aktaran Selvi, "CHP, ekim ortası kasım başı itibariyle adaylarını açıklamayı planlıyor. Önseçim, temayül yoklaması, merkez yoklaması yapmak suretiyle adaylarını belirleyecek. Benden söylemesi, CHP İstanbul için özel bir çalışma yapıyor" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

osym-002.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.