Haramzadeler'den Yazıcıoğlu videosu

Haramzadeler'den Yazıcıoğlu videosu

Yayınladıkları ses kayıtlarıyla bilinen Haramzadeler hesabı, Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümünde bir video yayınladı.

Twitter’da yayınladıkları ses kayıtlarıyla gündemi belirleyen @Haramzadeler333 hesabı, BBP Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıldönümünde, Muhsin Yazıcıoğlu’nun eski konuşmalarının yer aldığı bir video yayınladı.


Türkiye’nin gözü kulağı yeni ses kayıtlarının yayınlanacağı iddiası olan 25 Mart tarihine kilitlenmişken, Haramzadeler hesabından Büyük Birlik Partisi’nin merhum başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili “Üşüyorum” başlıklı bir video yayınlandı.

YAZICIOĞLU DA “HARAMZADELER” DEMİŞ
 
Haramzadeler’in yayınladığı videoda, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölmeden önce yaptığı bir konuşmaya yer verilirken, Yazıcıoğlu’nun AKP hakkındaki yolsuzluk iddialarını gündeme getirdiği görüldü. Videoda Yazıcıoğlu, iktidarı ve AKP’li belediyeleri sert bir dille eleştirirken, “Sizin altınızdan pis kokular geliyor, uyarıyorum. Sütten çıkmış ak kaşık olduklarını iddia edenlerin temizlik edebiyatlarına artık kimse inanmıyor. Millet sizi ‘haramzadelerden hesap sorun’ diye seçti.” cümlelerini kullandı.

YAZICIOĞLU’NA SUİKAST İDDİASI
 
Yazıcıoğlu’nun ‘Haramzadeler’ ifadesini kullanması dikkat çekerken, 25 Mart’ta merhum başkan Yazıcıoğlu’na bir suikast düzenlendiğine ilişkin tapenin yayınlanacağı iddiaları basında ve sosyal medyada yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.