Hatay'da aranan Kule apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan, lüks otelde depremzede gibi saklanmış

Hatay'da aranan Kule apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan, lüks otelde depremzede gibi saklanmış

Hatay'da yaptığı Kule Apartmanı insanlara mezar olan müteahhit "Depremzedeyim" diyerek Antalya'da yıldızlı otele yerleşti. O binanın altında kalanların yakınları şikayet edilince yakalandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı’nın müteahhidi Ömer Cihan (49), Antalya’nın Manavgat ilçesinde depremzede olarak kaldığı 5 yıldızlı bir otelde yakalandı. Ömer Cihan, sağlık kontrolü ve parmak izi tespitinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

YAPTIĞI BİNA YIKILDI


Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Cihan İnşaat firması tarafından Hatay’da yapılan Kule Apartmanı yıkıldı.

Enkaz altında vefat edenler ve yaralananların yakınları, apartmanı yapan firmanın sahibi Ömer Cihan’dan şikayetçi oldu.

 

‘DEPREMZEDEYİM’ DEYİP OTELE YERLEŞTİ


Şikayet üzerinde Ömer Cihan hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Ailesiyle Manavgat’a gelerek, Titreyengöl turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde depremzede olarak kaldığı belirlenen Ömer Cihan, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından dün gözaltına alındı.

Manavgat Merkez Jandarma Komutanlığı’nda işlemleri tamamlanan Ömer Cihan, sağlık kontrolü ve parmak izi tespitinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.