Hayatını kaybeden Hüner Coşkuner’in vasiyeti ortaya çıktı!

Hayatını kaybeden Hüner Coşkuner’in vasiyeti ortaya çıktı!

Zamansız ölümü sanat dünyasını yasa boğan ünlü sanatçı Hüner Coşkuner’in vasiyeti ortaya çıktı.

Bir süredir kanser tedavisi gören sanatçı Hüner Coşkuner, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Coşkuner'in ani ölümü sanat camiasını da yasa boğdu.

58 yaşındaki şarkıcı Coşkuner'in, ölmeden önceki son isteği de ortaya çıktı.

Kardeşinin vefatı sonrası açıklama yapan abla, "Bir gün evvel konuştum. Bana pilav yap gel dedi" diye konuştu.

 

SON ARZUSU PİLAV YEMEKTİ

 

Kardeşinin dün sabah 5'te entübe olduğunu anlatan Coşkuner'in ablası, "Bir gün evvel konuştum. Bana yemek vermiyorlar dedi. Pilav yap bana gel dedi. Hakkını helal et ablam, bana çok baktın dedi. Helalleştik, bize onun hiç yüklüğü olmadı. O hayatımdaki tanıdığım hanımefendinin ta kendisiydi." diye konuştu.

 

"HASTALIĞINI BASINDAN SAKLADI"

 

Ünlü sanatçının 10 aydır kanserle mücadele ettiğini kaydeden abla, şunları söyledi:

"Hastalığı aniden çıktı. Yeni bir kaset çıkarması için evde stüdyo kurduk. Çekimleri yapıldıktan sonra ağrım var dedi. Hastaneye gittik, safra kesesi ameliyatı oldu fakat kendisine gelemedi. Türkiye'nin en büyük doktorları ameliyatını yaptı, sırtındaki kitleleri aldılar. Hastalığını basından, akrabalarından sakladı. Ancak yarım saat evvel canını teslim etti. Kedileri vardı, bakıma muhtaç yaşlıları, kanser hastaları vardı. Bunlara bakılması vasiyetiydi."

 

 

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

 

Coşkuner'in vasiyeti de ortaya çıktı. 2013 yılında katıldığı bir programda ünlü sanatçı, küpelerini çok sevdiğini ve onlarla gömülmek istediğini söylemişti.

Kemik iliği kanserinden tedavi gördüğü hastanede nefes darlığı sebebiyle hayatını kaybeden sanat müziğinin güçlü seslerinden Hüner Coşkuner'in, ölümünden önce katıldığı bir televizyon programında vasiyeti ortaya çıktı.

 

"KÜPELERİMLE GÖMÜLMEK İSTERİM"

 

CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar'la Burada Laf Çok programında konuşan Coşkuner, vasiyeti hakkında şu cümleleri kurdu: "Küpesiz günüm yok. Aksesuarı ciddi anlamda çok severim. Küpe, bilezik, kolye... Bir yere gideceğim zaman mesela bir elbise, bol aksesuar... Bundan güç mü alıyorum bilemiyorum. Vasiyetim var aileme, Allah gecinden versin yaşamak her şeye rağmen çok güzel, küpelerimle gömülmek isterim." dedi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.