Hayattan iç dünyanıza uzanan hikayeler

Hayattan iç dünyanıza uzanan hikayeler

Alper Uğur Atlı’nın kaleme aldığı ‘Kuruntucu’ kitabı okuyucuları sakin bir yolculuğa davet ediyor. Yazar bu kitabının internet satışından elde edilen gelirlerini de Ahbap Platformu’na bağışlıyor.

‘İlle de kitap kokusu’ mottosuyla yola çıkan Tara Kitap, okuyucularını yeni bir eser ile buluşturuyor. Alper Uğur Atlı’nın kaleme aldığı ‘Kuruntucu’ birbirinden farklı ancak bir o kadar da hayatımızdan hikâyeleri bir araya getiriyor.

 

Yazarın ilk kitabı olan ‘Kuruntucu’ her biri aşina olduğumuz ancak bu tanışıklığı okuyana kadar fark etmediğimiz öyküleri ile okuyucuları bazen Beyoğlu’na, bazen bir köy kahvesine, bazen de lüks bir villaya taşıyor.

 

Modern yaşamdaki kaygılarımız, aile bağlarımız, unutulmaz aşklarımız ve çelişkilerimiz ile her birimizden bir parça taşıyan bu öyküler, okuyucuları adeta bildik bir köşeden, sakin bir yolculuğa çağırıyor.  Yazar kitabını ‘Kelimelerle, birbiri içine geçmiş düşüncelerle, anılarla, gizli sevdalarla örülmüş bir yolculuk’ olarak tanımlıyor.

 

Avukatlık ve sunuculuk yapan Alper Uğur Atlı’nın ilk kitabı olan ‘Kuruntucu’, okuyucularını her hikayesiyle farklı bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Yazar Alper Uğur Atlı, öykü dışında denemeler de kaleme alıyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.