Hazırlıklar başladı! 'Restoran ve kafeler 1 Şubat'ta açılacak' iddiası!

Hazırlıklar başladı! 'Restoran ve kafeler 1 Şubat'ta açılacak' iddiası!

Bazı restoran ve kafelerin sosyal medyada dolaşan 'Restoran ve kafeler 1 Şubat'ta açılacak' iddiası üzerine hazırlık yapmaya başladığı iddia edildi.

Koronavirüs salgınında Kasım ayının ortalarından başlayan ikinci kapanma dönemi hala devam ediyor. 1.5 ayı aşkın süredir kafe-restoran ve lokantalar paket servis şeklinde hizmet veriyor.

İşleri yarı yarıya düşen Kafe, restoran ve lokanta işletmecileri bir an önce açılmayı bekliyor. Son olarak sosyal medyada 1 Şubat’ta kafe ve restoranlar açılacak mı? sorusu ile ilgili iddialar dönmeye başladı.

 

1 ŞUBAT'TA KAFE, RESTORAN - LOKANTALAR AÇILACAK MI?

 

Hem sosyal medyada, hem de restorancılar arasında 1 Şubat’ta kafe, restoran ve lokantaların açılacağına dair iddialar dolaşıyor. Bu iddiaya güvenip yeni ürünler almaya başlayan, hatta hazırlık yapmaya başlayan restoranların olduğu bilgisi de geçiliyor.

Konu ile ilgili henüz resmi makamlardan bir doğrulama veya yalanlama gelmedi. Kesin karar için bir sonraki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan bir tarih çıkması bekleniyor. Konuya ilişkin gelişmeler 1-2 hafta içerisinde kendisini gösterecek.


YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.