HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, kaza geçirdi! Durumu ağır

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, kaza geçirdi! Durumu ağır

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Erzurum’un Karayazı ilçesinde trafik kazası geçirdi. Durumu ağır olan Beştaş, hastaneye kaldırıldı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili ve Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, şoförü Mehmet Vefa ve ismi öğrenilemeyen parti yöneticisi, seçim çalışmaları kapsamında gittikleri Erzurum'un Karayazı ilçesinde kaza yaptı.

Beştaş, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu araçtan çıkarıldı ve ambulansla Karayazı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


HAYATİ TEHLİKESİ YOK


Meral Danış Beştaş'ın danışmanı ise yaptığı açıklamada, Beştaş'ın hayati tehlikesinin olmadığını ve sırtında kırık olduğunu söyledi.

Araçta Beştaş'ın yanı sıra şoförü ve ismi öğrenilemeyen bir parti yöneticisinin de bulunduğu bildirildi.

 

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ


Beştaş'ın yapılacak tetkikler sonucunda ameliyata alınacağı bilgisini veren HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, kazanın nasıl meydana geldiğini anlattı.

 

Katırcıoğlu şunları söyledi: 

 

"Anladığım kadarıyla omurga kemiğinde ve ayaklarında kırık var. Burada MR çekecekler. Buna göre ortopedistler karar verecekler. Muhtemelen ameliyata alınacak. Kar başlamış ve yol kayganken şoför dönemeci alamamış. 90 kilometre hızla gidiyormuş. Çok süratli değilmiş. Fakat kaza işte, iki arkadaşımızın böyle bir sorunu oldu. Buraya aldılar doçent bir arkadaş bakacak. Umuyoruz ki ameliyatsız bir şekilde çözülsün. Meral hanım Erzurum 1'inci sırada adaydı. Seçim çalışmaları için gitmişti. Maalesef böyle bir kaza oldu. Umuyoruz ki çabuk atlatır.”

 

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"


Seçim çalışmaları için Erzurum'a giden Beştaş son tweetinde, "Sevgili Erzurumlular, Birlikte başaracağız" demişti.  Beştaş paylaşımında, "İster başka şehirde olun, ister başka ülkede; yüreği Erzurum için çarpan herkesi selamlıyorum. Emeği birlikte büyütmek, ekmeği hakça bölüşmek için  Bir Oy’la değişir, Bir Oy’la değiştir! Seçim günü geleceğimiz için Erzurum’da buluşalım!" ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.