HDP ve CHP'ye Adana’da şok! Ortak mitinge 900 kişi geldi

HDP ve CHP'ye Adana’da şok! Ortak mitinge 900 kişi geldi

HDP'nin Adana’da “Adalete çağrı” adıyla düzenlediği mitinge sadece 900 kişi katıldı. CHP Adana İl Başkanlığının da destek verdiği mitinge Adanalıların ilgi göstermemesi HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın moralini bozdu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Adana İl Örgütü, “Adalete çağrı” adı altında Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda miting düzenledi. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eşbaşkanı Berdan Öztürk’ün konuşmacı olarak katıldığı miting alanı HDP bayrakları ile süslenirken, mitinge CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve il teşkilatı da katıldı.

 

SADECE 900 KİŞİ GELDİ


14.00’da başlayacağı ilan edilen miting, meydanın boş olması üzerine 15.00’da başladı. Mitinge Adana halkı ilgi göstermeyince CHP’nin de desteğine rağmen meydanda sadece 900 kişi toplandı.

 

PERVİN BULDAN KONUŞMASINI KISA KESTİ


Meydanda CHP, Yeşil Sol Partisi, Halkevleri, Mücadele Birliği, SES, ESP, EMEP, DÖB, DBP, SYKP, TİP, TÖP, İHD, BTS gibi örgütlerin de desteğine rağmen sadece 900 kişi toplanması üzerine morali bozulan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan konuşmasını erken keserek meydandan ayrıldı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.