HDP'de ABD kavgası! Birbirleriyle dalga geçtiler

HDP'de ABD kavgası! Birbirleriyle dalga geçtiler

Halkların Demokratik Partisi’nde (HDP) Amerika Birleşik Devleti (ABD) krizi yaşanıyor. HDP’li vekiller birbirine girdi. İşte haberin ayrıntıları ve yaşananlar;

ABD’nin Irak’ta ve Suriye’de olmasını destekleyen HDP’li eski vekil Mehmet Emin Adıyaman, Müslüm Doğan’ın ABD’ye karşı mesajını da eleştirdi ve “Kahrolsun ABD” diyenlerle dalga geçti.

HDP’li eski milletvekilleri Müslüm Doğan ve Mehmet Emin Adıyaman’ın sosyal medya hesaplarında, ABD’ye ilişkin mesajları dikkat çekti.

HDP’nin eski İzmir Milletvekili Müslüm Doğan sosyal medya hesabından ABD’yi eleştirerek, “ABD mazlum ezilen halkların dostu olamaz! ABD'ye karşı tüm halklarımız birlikte karşı koymalıyız. ABD ülkemizden defolup gitmelidir. Üsleriyle, askeriyle, yardakçılarıyla, işbirlikçileriyle” ifadelerini kullandı.

HDP’li Müslüm Doğan’ın bu mesajına, HDP’li Iğdır eski milletvekili Mehmet Emin Adıyaman sert bir dille karşı çıktı ve ABD’yi savundu. ABD’nin Irak’ta ve Suriye’de olmasını destekleyen HDP’li eski vekil Adıyaman, Müslüm Doğan’ın ABD’ye karşı mesajını da eleştirdi ve “Kahrolsun ABD” diyenlerle dalga geçti.

İşte HDP’li eski vekiller Müslüm Doğan ve Mehmet Emin Adıyaman’ın mesajları:

hdp1-siyasetcafe.jpghdp2-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.