HDP'den ittifak açıklaması: Yeniden bir araya gelmemiz kaçınılmaz hale geldi

HDP'den ittifak açıklaması: Yeniden bir araya gelmemiz kaçınılmaz hale geldi

HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, önümüzdeki seçimleri işaret ederek, muhalefet partilerine yeniden ittifak yapma çağrısında bulundu.

Katıldığı bir YouTube canlı yayınında gündeme ilişkin açıklama yapan HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, 2023 yılında yapılacak seçimleri işaret ederek, muhalefet partilerine “Yeniden bir araya gelelim” çağrısı yaptı.

Buldan, “Türkiye’nin geleceği açısından, bizim bir araya gelmemiz kaçınılmaz bir mesele haline geldi.” ifadelerini kullandı.

 

Terör örgütü PKK'nın yayın organlarından Medya Haber TV'ye program konuğu olan HDP’li Pervin Buldan, ittifak ortaklarına 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çağrı yaptı.

 

'YENİDEN BİR ARAYA GELMELİYİZ'

Muhalefet partilerinin Türkiye’nin geleceğini düşünüyorsa, yeniden HDP ile bir araya gelmesi gerektiğini vurgulayan Buldan, “Bizim bir araya gelmemiz kaçınılmaz bir mesele haline geldi.” ifadelerini kullandı.

 

Buldan sözlerinin devamında, “Yeter ki bu meselelerde herkes hem fikir olsun, kararlı ve cesur olsun. Böylesi cesur adımlara ihtiyaç var. Cumhur İttifakı'na karşı bunu bir güç birliğine çevirebilirsek, seçimlerde de başarılı olabiliriz” dedi.

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.