HDP'den Önder'e tepki: İYİ Parti ile görüşmemiz saklı kalmalıydı

HDP'den Önder'e tepki: İYİ Parti ile görüşmemiz saklı kalmalıydı

HDP ile İYİ Parti arasındaki ittifak görüşmelerini ifşa eden Sırrı Süreyya Önder'e bir tepki de HDP'nin ağır toplarından Ahmet Türk'ten tepki geldi. Türk, "Siyasette saklı kalması gereken bazı şeyler vardır." dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in, seçim döneminde ortak adaylara birlikte destek verdikleri HDP hakkında "Onları Kandil'in yanında konumlandırıyoruz" söylemi gizli ortağın tepkisini çekmişti.  

ÖNDER'İN AÇIKLAMASI HDP'Yİ KARIŞTIRDI

Akşener'e cevap veren HDP'li Sırrı Süreyya Önder, "Düne kadar bize 'Kiminle çalışalım' diye soran, aracı gönderen İYİ Parti bugün saygısızlık yapamaz" diyerek gizli ittifakı ifşa etti. Ancak Önder'in sözleri sadece İYİ Parti'den tepki görmedi, HDP'yi de karıştırdı. 

"SİYASETTE SAKLI KALMASI GEREKEN ŞEYLER VARDIR"

Önder'in itiraf gibi açıklamasına tepki gösteren HDP'li Ahmet Türk, söz konusu aracıya şahit olmadığını belirterek şunları söyledi

Bu açıklamayı (Sırrı Süreyya Önder’in açıklaması) hayretle karşıladım. Siyasette saklı kalması gereken bazı şeyler vardır. Ayrıca bugün iktidarın eline bu gibi kozları vermek, suni bir gündem yaratmak için de böyle bir açıklamayı çok yerinde ve zamanında bulmadım. Bundan dolayı da biraz rahatsızlığımı da ifade ettim.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.