HDP’li Filiz Koçali'den 7'li Masa'ya çağrı: PKK'nın desteği çok önemli, biraz rahat olun!

HDP’li Filiz Koçali'den 7'li Masa'ya çağrı: PKK'nın desteği çok önemli, biraz rahat olun!

HDP’li Filiz Koçali, KCK’nın (PKK’nın) Kılıçdaroğlu’na ve Yeşil Sol Parti’ye verdiği desteğin çok önemli olduğunu ve muhalefetin artık rahat olması gerektiğini belirtti.


HDP’li Filiz Koçali, HDP'nin açık destek verdiği 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na terör örgütünün verdiği desteğin önemli olduğunu ifade etti. 

İttifakın artık gizlenmemesi gerektiğini söyleyen Koçali, "Muhalefetin de biraz rahat olması gerekiyor bu konuda. Bu suçmuş ya da kenardan destekmiş gibi algılanmaması lazım. Açık ve net durum var ortada. KCK’nın (PKK’nın) Kılıçdaroğlu’na ve Yeşil Sol Parti’ye verdiği destek çok önemli." dedi. 

PKK ELEBAŞLARINDAN PEŞ PEŞE DESTEK

Terör örgütü PKK'nın elebaşları Murat Karayılan, Sabri Ok, Bese Hozat, Helin Ümit, Duran Kalkan, Mustafa Karasu ve Cemil Bayık'ın yaptıkları yayın ve paylaşımlarla sık sık 7'li koalisyona destek mesajları vermeye devam ederken HDP'den CHP liderine dikkat çeken bir çağrı geldi.

"PKK'NIN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"
Masaya seslenen Koçali "Muhalefetin de biraz rahat olması gerekiyor bu konuda. Bu suçmuş yada kenardan destekmiş gibi algılanmaması lazım. Açık ve net durum var ortada. KCK’nın (PKK) Kılıçdaroğlu’na ve HDP'ye verdiği destek çok önemli." ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.