HDP'li Hasip Kaplan'dan Erdoğan'a yönelik küstah tehdit! '15 Mayıs'ta Selo çıkacak, Tayyip girecek'

HDP'li Hasip Kaplan'dan Erdoğan'a yönelik küstah tehdit! '15 Mayıs'ta Selo çıkacak, Tayyip girecek'

Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkça ilan eden HDP'nin hadsiz açıklamaları sürüyor. Eski HDP milletvekili Hasip Kaplan, sosyal medya hesabından "15 Mayıs'ta Selo çıkacak, Tayyip girecek" paylaşımı yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını destekleyerek Altılı Masa'yı 7'li koalisyona çeviren HDP cephesinden bir hadsiz açıklama daha geldi. Eski HDP milletvekili Hasip Kaplan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak tehdit etti.

 

DEMİRTAŞ VE ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK TALEBİ!

 

Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP arasındaki kirli pazarlık her geçen gün deşifre oluyor. Sık sık el yükselten HDP, terör destekçiliği nedeniyle cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş ve terör elebaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük naraları atıyor.

 

KAPLAN'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ALÇAK TEHDİT

 

Son olarak bu koroya katılan HDP eski milletvekili Hasip Kaplan haddini aşan ifadeler kullandı. Hasip Kaplan Demirtaş'ın serbest bırakılacağını söyledi.

Bununla yetinmeyen Kaplan haddini aşarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın hapse gireceği imasında bulundu. Kaplan bunlar için 14 Mayıs seçimlerini adres gösterdi.

Kaplan Twitter üzerinden "15 Mayıs'ta Selo çıkacak Tayyip girecek" şeklinde küstah bir paylaşımda bulundu.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum