HDP'li Kars Belediyesi PKK kampına döndü! 20 kişiyi Belediye kadrosuna aldılar

HDP'li Kars Belediyesi PKK kampına döndü! 20 kişiyi Belediye kadrosuna aldılar

HDP’li Kars Belediyesi’nin PKK’nın dağ kadrosunda bulunmuş ve terör örgütü propagandası yapmaktan hüküm giymiş 20’yi aşkın kişiyi belediye kadrosunda işe aldığı ortaya çıktı.

HDP’li Kars Belediyesi’nin yerel seçimlerden sonra, yakınları PKK’nın dağ kadrosunda bulunmuş ya da terör örgütü propagandası yapmaktan hüküm giymiş 20’yi aşkın kişiyi belediye kadrosunda işe aldığı ortaya çıktı.

Bu isimlerden birisi HDP’li Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’in şoförü ve koruması olarak çalışan M.S.A. PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H (DGH) içerisinde faaliyet gösteren M.S.A., 5 Mayıs 2009’da terör örgütü propagandası yapmak suçundan tutuklanarak gönderildiği cezaevinde 4 ay yattı.

M.S.A, terör örgütü tarafından düzenlenen birçok etkinlikte de boy gösterdi.

Ayhan Bilgen’in bir diğer koruması ve aynı zamanda şoförlüğünü de yapan Ş.B. de örgütle bağlantılı. Ş.B.’nin erkek kardeşi Welat Coşkun kod adlı Murat B., PKK dağ kadrosunda yer alırken güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi.

Ş.B. PKK/KCK’nın siyasi uzantısı kululuşlar tarafından düzenlenen bir çok yasadışı eyleme de katıldı. Ş.B.’nin terör örgütünün talimatıyla düzenlenen bir gösteride güvenlik güçlerini yaralamaktan gözaltına alındığı ve işlemlerin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

GÜVENLİK GÜÇLERİ TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

 

Yine Ayhan Bilgen’in en yakınındakilerden H.C.’nin de benzer bir dosyası var. Geçmişte soyadı değişikliği yapan H.C.’nin kardeşi ‘Mahir Can’ kod adlı Erdal Ş. güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilmişti. H.C.’nin PKK’nın siyasi uzantılarının düzenlediği eylemlere katıldığı ve öldürülen PKK’lı teröristlerin cenaze ve taziyelerinde aktif görev aldığı belirtiliyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.