HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, FETÖ'nün yayın organında millete hakaret etti

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, FETÖ'nün yayın organında millete hakaret etti

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, FETÖ'nün 'paralel Zaman gazetesi' olan Tr724'e konuştu. Gergerlioğlu, halka yönelik “kafası karıştırılan ve kirletilen” ve “hastalıklı” diyerek hakaret etti.

Daha önce de birçok kez FETÖ yayın organına konuşan terör örgütü PKK'nın siyasi kolu olan HDP'nin Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, 14 Ocak günü Mehmet Şahin isimli Tr724 elemanına millete hakaret ederken 6'lı masaya ise 'müzakere' çağrısında bulundu. 

 

TR724, PARALEL 'ZAMAN GAZETESİ'

 

Firari isimlerin yuvası olan Tr724, adeta Zaman gazetesinin 'paralel' hali. 

Türkiye'ye yönelik kara propagandaların yapıldığı sözde haber sitesinin yazar kadrosunda birçok firari FETÖ'cü isim bulunuyor.

 

İşte o firari isimlerden bazıları:

 

Ekrem Dumanlı - Zaman gazetesinin genel yayın yönetmeni

Bülent Korucu - Zaman gazetesinin haber koordinatörü 

Kerim Balcı - Zaman gazetesinin yazarı ve İsrail muhabiri 

Abdülhamit Bilici - Zaman gazetesi genel yayın yönetmeni 

Ahmet Kurucan - Zaman Yazarı  

Bülent Keneş- Today’s Zaman gazetesi genel yayın yönetmeni

Adem Yavuz Arslan - Bugün gazetesi Ankara temsilcisi

Nurullah Albayrak - FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in avukatı

Tarık Toros - Bugün gazetesi yazarı

 

Tr724’te halka yönelik “kafası karıştırılan ve kirletilen” ve “hastalıklı” diyen Gergerlioğlu, kendileriyle müzakere etmekten çekinen 6’lı masaya da tepki gösterdi.

 

“HASTALIKLI, KAFASI KARIŞTIRILAN VE KİRLETİLEN TOPLUM”

 

Muhalefet partilerinin “HDP’ye yanaşmaktan korktuğunu” söyleyen Gergerlioğlu, 6’lı masanın halktan oy alabilmek için yanaşmadığını belirterek,  “Toplumun fertleri de kafası karıştırılmış durumda. Oylar da bu noktada önemli bir etken oluyor. Muhalefet partileri, ‘kafası karıştırılan kirletilen toplumdan oy aldıkları için bu gerçekliği görmeye yanaşmıyorlar.” tepkisini gösterdi.

 

Türkiye’de yönetim kademesinde birçok Kürt asıllı vatandaşın görev aldığı bilinirken Kürtlere ‘terörist’ denildiği hezeyanında bulunan Gergerlioğlu, topluma ‘hastalıklı’ diyerek sözlerine şöyle devam etti:

 

"Toplum Kürt dediğin zaman sana ‘terörist’ diyor. ‘Kürt meselesi’ dediğin zaman zıplıyor. Bu kadar ‘hastalıklı bir hale gelmiş toplum’dan muhalefet partileri de oy kaygısıyla veyahut da onların da kendi zihni sıkıntılarından dolayı bu kadar basit gerçekleri göremiyorlar."

 

“MUHALEFET BİZİMLE FOTOĞRAF VEREMİYOR”

 

6’lı masanın kendileriyle yan yana gelmekten korktuğunu söyleyen Gergerlioğlu, “ ‘Kürt meselesi bitmiştir, böyle bir sorun yoktur. İktidarımız gerekenleri yapmıştır’ diyen bir iktidar var. Muhalefete bakıyorsunuz, bu meselede tek kelime etmeye korkuyor. Bizimle fotoğraf vermeye korkuyor. Veyahut da bir çözümde HDP’nin olmasını kabul edemiyor. Bu da deve kuşu gibi kafayı kuma gömmektir.” dedi.

 

"ADAYI AÇIKLAMAMIZA RAĞMEN ADIM ATMIYORLAR" TEPKİSİ

 

'Muhalefete müthiş bir opsiyon gösterdiklerini' kaydeden Gergerlioğlu, cumhurbaşkanı adayı açıklamalarına rağmen 6'lı masanın hala adım atmadığını belirtti. 

“Altılı masa facia. Biz bunun üzerine bir aday açıklama ihtiyacı hissettik.” diyen Gergerlioğlu, 6’lı masaya pazarlık için açık kapı bırakıldığını belirtti. Gergerlioğlu, “Hala gereken duyarlılık yok. Biz parti yetkililerimiz de müzakerelere açık olduğumuzu beyan etmelerine rağmen hala 6’lı masa adım atmıyor. Böyle ciddi meselelerin uzun uzun tartışılması gerektiğini göremiyor. Hala erteleme tavrında.” sözleriyle muhalefetin adım atması gerektiğini söyledi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.