HDP'li Sancar'dan Buğra Kavuncu'ya destek

HDP'li Sancar'dan Buğra Kavuncu'ya destek

Bugün bir kişinin yumruklu saldırısına uğrayan İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan destek geldi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun bugün bir saldırıya uğraması PKK'nın siyasi temsilcisi HDP tarafından eleştirilerek, hükümetin kendilerine saldırdığı iddia edildi.

FETÖ'cü olduğu bir çok kişi tarafından iddia edilen ve hakkında FETÖ ile iltisaklı olduğu belgelerle açıklanan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu'ya, PKK'nın partisi HDP'den destek geldi.

 HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar konu ile ilgili yaptığı konuşmada, saldırının iktidar tarafından yapıldığını iddia ederek, "bize saldırıyorlar" ifadelerini kullandı.

Sancar'ın konu ile ilgili açıklaması şöyle:

 

İktidar ayakta kalmak için her türlü yolu, adaletsizliği, kirli yöntemleri kullanmaya hazır. Medyayı susturmak istiyor, insanları susturmak istiyor, bize saldırıyor biz vazgeçmiyoruz, biz susmuyoruz, biz yürümeye devam ediyoruz. Fakat ihtiyaç duydukça, fırsat buldukça diğer muhalefet partilerine de saldırmak istiyorlar. Bizde diyoruz ki bakın bir yerde zulüm varsa sadece bir kesime yönelik yürümez, zulüm büyür herkese ulaşır, herkese uygulanır. O nedenle işte bugün İstanbul’da İYİ Parti il başkanına saldırmışlar. Diyoruz zorbalık bu iktidarın yöntemidir. Bunu en iyi biz biliyoruz. O nedenle zorbalığa karşı adaleti savunmak istiyorsak herkese yapılan haksızlıklara hep birlikte karşı çıkmak zorundayız. Eğer bir kesime yapılan haksızlığa göz yumarsanız adaletten söz etmeye hakkınız olmaz. Adalet ya herkes için eşit olarak vardır ya da hiç kimse için yoktur. HDP adaleti herkes için istiyor. Diyoruz ki HDP olarak zaman kaybetmeyelim. Önümüze sandık geliyor, gelecek. Gelin bu söylediğim değerler etrafında buluşalım ve bu iktidarı değiştirelim.”

 

kavuncular-004.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.