HDP'li vekil şehit askerlerin fotoğraflarını 'Kürdistan'a sefer olmaz' diye paylaştı!

HDP'li vekil şehit askerlerin fotoğraflarını 'Kürdistan'a sefer olmaz' diye paylaştı!

HDP'li eski vekil şehit askerlerin fotoğrafını 'Kürdistan'a sefer olur zafer olmaz' şeklinde paylaştı. Eski vekilin paylaşımına tepkiler yağıyor.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinde sürdürülen terör operasyonlarından, dün çok üzücü bir haber gelmişti.

Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Tunceli-Nazımiye ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinde hava şartlarının yağışlı ve soğuk olması sebebiyle 2 askerin donarak şehit olduğu belirtilmişti. 

"KÜRDİSTAN'A SEFER OLUR ZAFER OLMAZ"

HDP'li eski vekil Lezgin Botan ise sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

HDP'li vekil Botan, donarak şehit olan askerlerin fotoğraflarını paylaşarak, 'Bu fotoğraf, 'Kürtleri bitireceğim' diye Kürtlere savaş açan Saray Rejiminin yenilgi fotoğrafıdır. Kürdistan’a sefer olur ama muzaffer olunmaz! Tek Adam Rejimini tahkim etmek için yoksul halk çocuklarını Kürdistan Dağlarına süren Derin Devlet Koalisyonu dağılmak üzere...' diye yazdı.

İşte Lezgin Botan'ın o paylaşımı:

lezgin-botan-twitter-siiyasetcafe.png

Öte yandan HDP'li vekilin paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda tepki geldi. Birçok kullanıcı, paylaşımın altına yorum yazarak Botan'a tepki gösterdi.

İşte o tepkilerin bazıları:

bahar-unlusoy-hdp-vekili-tepki-siyasetcafe.pngdedekorkut-siyasetcafe-hdp-vekil.pnghaldun-bircan-hdp-vekil-siyasetcafe.pnghdp-vekil-tepki-siyasetcafe.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.