HDP'li vekile küfür etmişti! MHP lideri Bahçeli'den Celal Adan açıklaması: Vekilim doğru demiş

HDP'li vekile küfür etmişti! MHP lideri Bahçeli'den Celal Adan açıklaması: Vekilim doğru demiş

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında HDP'li Sırrı Sakık'a küfür eden MHP Milletvekili Celal Adan ile ilgili konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

HDP'nin 'Kürdistan' ifadesine ateş püsküren Bahçeli, 'Türkiye terör sevicilerinin propaganda yeri değildir. Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları içinde Kürdistan diye bir yer yoktur. Var diyen alçakların karşılarında bulacağı kudret Türk milleti ve onun sevdalısı MHP'dir.' ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanvekili Celal Adan ve HDP vekilleri arasında yaşanan hakaret tartışmasına değinen Bahçeli, 'Geçtiğimiz hafta TBMM’de haince konuşma yapan tescilli bir bölücüye hak ettiği cevabı yüreklice veren Meclis Başkanvekilimiz ve İstanbul Milletvekilimiz Celal Adan’ın isabetli sözleri aynısıyla bizim sözümüzdür. Sayın Adan, sahipsiz değildir. Yalnız değildir. Saldırılar, istifa çağrıları ve hakaretler ayaklarımızın altındadır ve hükümsüzdür. Meclis kürsüsüne gelip, arkasına aldığı bir takım zırvalarla bize cesaret temsili olanlar, aklını başına alsın, akıllarını alırım onların.' dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.