HDP'liler İstanbul'da CHP'ye oy verecek

HDP'liler İstanbul'da CHP'ye oy verecek

CHP İstanbul Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, HDP’lerin belediye seçimlerinde CHP Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğluna oy vereceklerini açıkladı.

CHP İstanbul Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli Artı TV’de katıldığı bir programında belediye seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Turan Hançerli, HDP’lerin belediye seçimlerinde CHP Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğluna oy vereceklerini söyledi.

Hançerli, 'Geçmişte HDP'ye oy vermiş, HDP üyesi veya HDP seçmeninin CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’na oy verecek. Oy vereceğini düşünüyorum.' dedi.

CHP’NİN HDP İLE GİZLİ İTTİFAKI

Belediye seçimlerine az bir süre kala seçim ittifaklarındaki sorunlar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. CHP’nin HDP ile ilgili bir resmi ittifak açıklaması olmasa bile önceki seçimlerde olduğu gibi HDP ile gizli ittifak içinde olduğu her geçen gün gün yüzüne çıkıyor. CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli’nin bir TV programında yaptığı açıklama gizli ittifakı adeta belgeler nitelikte olduğu ortaya çıkıyor.

BİNALİ YILDIRIM: HDP İSTANBULDAN ADAY ÇIKARMAMASI NE ANLAMA GELİYOR?

A Haber’de katıldığı programda konuşan TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, HDP’nin İstanbul adayı çıkarmamasına dikkat çekti.

Yıldırım, HDP’nin İstanbul’da aday çıkarmamak şeklinde bir duruş sergilediğini, bunun ne anlama geldiğini seçmenin değerlendireceğini belirterek, "CHP tarafından seçilen bazı ilçe adaylarına baktığımız zaman HDP’nin nerede durduğu gayet aşikar." dedi.

SİYAETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.