HDP'nin açıktan desteği Mansur Yavaş'ı fena korkuttu

HDP'nin açıktan desteği Mansur Yavaş'ı fena korkuttu

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin katıldığı bir televizyon programında, ‘Mansur Yavaş seçilmişse HDP oyları ile seçilmiştir’ sözü Mansur Yavaş’ı tedirgin etti. Yavaş bu açıklama sonrası Twitter’dan milliyetçi seçmene hitap eden ifadeler kullandı.

HDP’nin Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin, geçtiğimiz günlerde katıldığı TV programında Mansur Yavaş için, “Seçilmişse HDP oyları ile seçilmiştir” sözleri gündem olmuştu. Bu açıklamanın ardından milliyetçi seçmenin oylarını kaybetmek istemeyen Mansur Yavaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla “Terör örgütleriyle aralarına mesafe koymayanlar bizden uzak dursun” dedi.

ANKARA’DA HDP İLE OLAN İTTİFAK ORTAYA ÇIKTI

Sahte senet meselesiyle günlerdir gündemde olan Mansur Yavaş, şimdi de HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin açıklamaları sonrası HDP ile olan ittifakın ortaya çıkması nedeniyle, milliyetçi seçmenin oylarını kaybetme korkusu yaşıyor. Sezai Temelli’nin, “Mansur Yavaş bilecek ki, seçilmişse HDP oyları ile seçilmiştir. HDP’lileri yok sayarak, Ankaralıları yok sayarak seçim yapamaz” açıklaması ittifakı ortaya çıkarmıştı.

TEMELLİ'NİN AÇIKLAMASI SONRASI MANSUR YAVAŞ, MİLLİYETÇİ SEÇMENE SESLENDİ

Bu açıklamalar Mansur Yavaş’ın HDP tarafından da desteklendiğini gösterirken, Ankara’da milliyetçi seçmenden oy almak isteyen başkan adayını sıkıntıya soktu. Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, "Terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanlar bizden uzak olsun" ifadelerini kullandı. 

siyasetcafe.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.