HDP'nin desteği ile seçimlerden çıkan Akşener Erdoğan'a çok kızdı! "Yazıklar olsun"

HDP'nin desteği ile seçimlerden çıkan Akşener Erdoğan'a çok kızdı! "Yazıklar olsun"

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener, Barış Pınarı Harekatı sonrası ABD'nin yaptırım kararı ve ABD Başkanı Trump'ın skandal mektubuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisiz kalmasını eleştirdi.

Irak'ın kuzeyine düzenlenen Çekiç Harekatı zamanında ABD'nin tepki vermediğini hatırlatan Akşener, "Yeri ve zamanı geldiğinde cevabı verilecektir diyerek milletimizi oyalayamazsın. Teröristin üzerine yürürken yürüdüğün yola kilit vuruyorlarsa sen de İncirlik'in kapısına kilit vur" ifadelerini kullandı.

İşte Akşener'in konuşmasından satırbaşları:

'ABD Başkanı harekat durduktan sonra ne dedi biliyor musunuz? Okul bahçesindeki çocuklar gibi kavga etmeleri gerekiyordu. Kavga ettiler ayırdım.

Sayın Erdoğan ise, bu konuyu önceliğimiz olarak görmüyoruz dedi. Mehmet’imin kanı pahasına mücadele ettiği bu meseleyi, cumhurun başkanı önceliği olarak görmüyor. Türk milletinin başını öne eğdin. Görüşmem dediğin adamla koltukların yan yanaymış gibi poz verdin Yazıklar olsun!

 

'BENDE İMZA ATTIM'

 

Ben bu işlere yabancı değilim sayın Erdoğan. Türkiye ilk defa sınır ötesi operasyon yapmıyor. Irak’ın kuzeyindeki çekiç harekatının altında benim de imzam vardı. Türkiye ilk kez sınır ötesi operasyonu yapmıyor. Tarih 1997, Irak'ın kuzeyine çekiç harekâtı başladı. Altında benim de imzam vardır. O harekât 4 ay sürdü.

PKK'ya çok ağır bir darbe indirildi. Ne ABD'den misafir ağırladık ne de dönemin ABD Başkanı ağzını açabildi. Çünkü kararlılığımızı biliyorlardı. Nasıl oldu da ABD Başkanı her türlü tehdit ve hakareti kendine hak görüyor.

 

 

Nasıl oldu da PKK ile Türkiye eş tutulabiliyor! Bu küstahlık cevapsız bırakılamaz, yenilip yutulamaz, üstü örtülemez,bunu yapanlara dostum denilemez.'

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.