'HDP'yi PKK'nın yanında konumlandırıyorum' diyen Akşener'e HDP'den tepki!

'HDP'yi PKK'nın yanında konumlandırıyorum' diyen Akşener'e HDP'den tepki!

'HDP'yi PKK'nın yanında konumlandırıyoruz' diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan tepki geldi.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "HDP'yi PKK'nın yanında konumlandırıyoruz" açıklamasına tepki gösterdi.

Sancar, Akşener'in sözlerine "HDP şuradadır, buraya konumlanmıştır demek üretecek söz bulamamak, kendisine söylenen itirazları, eleştirileri hazmedememek demektir" sözleriyle yanıt verdi.

 

Sancar şu ifadeleri kullandı;

 

"Kim ki iktidara yaranmak amacıyla iktidarın sözlerine yanaşırsa iktidarın kaderini paylaşacaktır. Karanlık kuyuya düşeceklerdir. Çünkü çürüyeceklerdir, unutulacaktır. Halkın hafızası demokrasi, özgürlük, refah istiyor. İktidar ne kadar aciz ise HDP’ye iktidar diliyle saldıranlar da o kadar acizdir. Eğer yalan söyleyecekseniz bile karşıdakine güven vermeyi yaratarak yapın bunu. HDP şuradadır, buraya konumlanmıştır demek üretecek söz bulamamak, kendisine söylenen itirazları, eleştirileri hazmedememek demektir."

 

'HDP'Yİ PKK'NIN YANINDA KONUMLANDIRIYORUZ'

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamasında "Biz aylardır ne diyoruz? 'HDP'yi PKK'yı yanında konumlandırıyoruz' diyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.