Hedef trafo değil ciğerci

Hedef trafo değil ciğerci

Enerji Bakanı Yıldız'ın elektrik kesintilerinden ''Trafoya giren kediyi'' sorumlu tuttuğu tartışmaya CHP'nin kedisi ''Şero'' da katıldı.

Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın seçim gecesi meydana gelen elektrik kesintilerinden ''Trafoya giren kediyi'' sorumlu tutması sosyal medyada fenomen oldu. Tartışmaya, CHP Genel merkezinde yaşayan ''Şero'' adlı kedi de katıldı. Sosyal medyada Şero adına atılan twetterde ''Bizimkiler yapmaz, hedef trafo değil ciğerci'' denildi.


Adına twitter'da hesap da açılan CHP'nin kedisi Şero'nun 6 bini aşkın takipçisi bulunuyor. CHP'nin Söğütözü semtindeki parti genel merkezinde yaşayan tekir kedi adına twitter'da açılan ve kim tarafından yönetildiği bilinmeyen @serochp hesabı, yoğun ilgi görüyor. Şero attığı twitler ile güncel siyasi tartışmalara da değiniyor.

Şero'nun ünü Anayasa Mahkemesine kadar uzanıyor. Mahkeme, CHP’nin hesaplarını incelerken, parti kasasından Şero'ya alınan, 15 lira 44 kuruşluk kedi kumu ile süt harcamasını usulsüz bulmuştu. Şero, Ankara’nın Söğütözü semtindeki CHP Genel Merkezinin yapımı sırasında işçiler tarafından bulunmuş ve kediyi Deniz Baykal sahiplenmişti. Şero, Genel Merkezdeki makam katında yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.