Her hafta yeni bir tiyatro! Akşener'in kürsüye çıkardığı çiftçinin kaydı bulunamadı

Her hafta yeni bir tiyatro! Akşener'in kürsüye çıkardığı çiftçinin kaydı bulunamadı

Meral Akşener'in geçtiğimiz gün "Anadolu irfanı bir çiftçimiz" diyerek kürsüye davet ettiği Mustafa Boyraz’ın, resmi bir çiftçilik kaydının olmadığı öğrenildi.

İYİ Parti'nin geçtiğimiz gün gerçekleşen grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener,  kürsüye "Anadolu irfanı bir çiftçimiz" diyerek Mustafa Boyraz isimli bir vatandaşı çıkardı.

 

RESMİ KAYDI BULUNAMADI


Bir süre boyunca tarım politikaları hakkında kürsüde eleştirel konuşma yapan Boyraz'ın, tanıtıldığı gibi bir çiftçilik kaydının olmadığı iddia edildi.

Boyraz'ın ayrıca, 1995 yılında Ankara’da bir araç içerisinde uygunsuz yakaladığı çiftten haraç ve devamında sarkıntılık yapma gerekçesiyle polislikten ihraç edildiği öne sürüldü.

 

İYİ PARTİ'DE HER HAFTA YENİ TİYATRO


İYİ Parti, benzer olaylarla sık sık gündeme geliyor. Akşener'in geçtiğimiz haziran ayında Adana'ya gerçekleştirdiği ziyaretinde 'para etmiyor' denilerek yere dökülen soğanlar Akşener ve kameralar ayrılınca geri toplanmıştı. Yine haziran ayında Hatay'da yaşanan bir başka olayda esnaftan olumsuz yanıt alamayan Meral Akşener'in karşısına CHP gençlik kollarından genç esnaf gibi çıkartılıp olumsuz açıklamalar yaptırılmıştı.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.