Her yerde aynı soruya çok bozuldu

Her yerde aynı soruya çok bozuldu

Başbakan Erdoğan'ın İspanya Başbakanı ile ortak düzenlediği basın toplantısında Zaman muhabirinin sorduğu soru damgasını vurdu.

Basında Başbakan ile ilgili yer alan üç iddiayı hatırlatan muhabire Başbakan'ın cevabı sert oldu.

Zaman muhabirinin yolsuzluk ve medyaya baskı iddialarıyla ilgili sorusu üzerine konuşan Başbakan şunları söyledi:

BUNU GAZETEDEKİ VE DIŞARIDAKİ PATRONUNA SOR

"Öncelikle iddia ediliyor ifadelerini bir kenara koy. İddia ediyoruz de. Çünkü bu iddiaların hepsinin altında patronlarınız ve dışa bağlı olduğunuz yer var. Urla'daki olayı söylüyorsunuz. Bu olay şahsımla alakalı değil. Hukukta bir kaide vardır, bunu öğren. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Müddei kim. Mensubu olduğun gazete. Şu anda yargı süreciyle ilgili bu konuyu neden gelip bana yöneltiyorsun. Bunu patronlarına sor.

EVET FAS'TAN ARADIM ÇÜNKÜ...

Benim senede 3-5 kere görüştüğüm çok yakın bir dostuma ait 35 yıllık bir yerdir. Bunu da patronlarına söyle. Ama patronların doğru konuşmamayı adet edindikleri için burada da aynı şeyi devam ettirmektedirler. Bununla ilgili başbakanı lekeleyemezsiniz. Evet Fas'tan aradım. Sadece hatırlatmayı yaptım. O şahıslarda altyazıyla ilgili olarak bize yapılan hakaretlerle ilgili gerekli uygulamayı yaptılar. Ben ya da arkadaşlarım yeri gelmiş bu tür hakaretler yapıldığı zaman sizin gazetenize de demişizdir.

SEN TWEETLERİ KATLAMAYA BAK

Sabah – ATV ile ilgili havuz ifadesini kullanıyorsunuz. Bunu siz uyduruyorsunuz. Ne havuzu? Hisselerini amcasına satıyor. Havuz mu bu? Bunları patronlarına söyleyecek irade zaten sende yok. Söylesen de netice alamazsın. Maşallah birileri rüyalara büyük itibar ediyorlar. Tweetleri iki katına arttırmayı söylüyorlar. Sen de fetvayı aldığınıza göre tweetleri iki katına arttırmaya devam et."


 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.