Hergün bahçesinde çırılçıplak meditasyon yapıyor!

Hergün bahçesinde çırılçıplak meditasyon yapıyor!

ABD'de yaşayan genç kadın hergün evinin bahçesinde çırılçıplak meditasyon yaparak rahatlıyor.

Her gün evinin bahçesinde meditasyon yaparken çektiği çırılçıplak fotoğrafları Instagram hesabına yükleyen genç kadın, +18 karelerle ortalığı karıştırdı.

 

meditasyon-1.JPG
 

ABD California'da yaşayan Meagan, meditasyon yaparken güneş altında geçirdiği beş dakikanın kendisine enerji verdiğini savunuyor ve uyku düzeninin de yerine geldiğini söylüyor.

Instagram hesabında yaklaşık 25 bin takipçisi olan kadının fotoğraflarından birini bir Twitter kullanıcısı paylaşınca söz konusu kareler viral oldu.


c2.JPG

 

100 BİN BEĞENİ ALDI, YORUM YAĞDI

Yaklaşık 100 bin beğeni alan fotoğrafa binlerce kez yorum yapıldı, sosyal medya kullanıcılarının birçoğu Meagan'ı inandırıcı bulmadı.

Birçoğu genç kadının yalnızca kalçalarını güneşlendirmeyi hedeflediğini söylerken, bazıları kısa süre önce yalnızca 8 bin takipçisi olduğunu hatırlattı.

 

meditasyon-2.JPG

 

Kullanıcılar, kendisini 'şifacı' olarak tanımlayan Meagan'ın takipçi sayısını artırmak için çıplak güneşlenme fotoğraflarını paylaştığını yazdı.

Amerikan medyası, fotoğrafların viral olmasıyla haberlerinde doktorlardan görüş aldı. İngiliz medyasında ise, Meagan'ın ritüelinin evde denenmemesi haberin sonunda not olarak yer aldı.


c3-001.JPG

 

Aynı zamanda halterci olan genç kadının sosyal medya paylaşımlarından iki yıl önce Antalya'ya geldiği görülüyor.

 

meditasyon-3.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.