Hijyenik sipariş devri başladı

Hijyenik sipariş devri başladı

Tüm dünyadan sonra ülkemizde de koronavirüs vakalarının görülmesiyle birlikte her alanda ekstra önlemler uygulanmaya başlandı. Herkesin evlerde bulunduğu bu dönemde eve teslimat yapan firmalar da özel çözümler üretti.

Bunlardan ilk olarak istegelsin, risk grubunda bulunan kullanıcılarına teslimatı ücretsiz yapıyor. Riskli grubun sadece 60 yaş üzeri olmadığını vurgulayan istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “Evlerinde yaşlı büyükleri olan, kronik hastalıkları bulunan, hamile olan kullanıcılarımızın yanı sıra bu kullanıcılarımızla birlikte yaşayanların da evlerinden çıkmasını sakıncalı buluyoruz. Market gibi kalabalık ortamlarda bulunmaları tehlikeli olan bu gruptaki kullanıcılarımıza teslimatı ücretsiz yaparak hem kendilerini hem de çevrelerindeki kişileri korumak istiyoruz” diyor.

 

Korona Virüs vakasının ortaya çıkmasıyla artan online alışveriş taleplerini karşılamak ve kullanıcıları mağdur etmemek için dağıtım kapasitesini de artıran istegelsin, paketlerin teslimatında da hijyeni maksimum seviyeye çıkarıyor. Bu hafta hayata geçirilen Temassız Teslimat Uygulaması ile teslimat ekipleri poşetleri kapıya bırakıyor ve geri çekilerek teslimatı hijyen mesafesinde yapıyor. Araçlarını sık sık dezenfekte ettiklerini ve teslimat ekiplerinin hijyeni için gerekli önlemleri aldıklarını hatırlatan Yıldırım, özellikle bu hassas dönemde kapasitelerini de artırarak ihtiyaçları eksiksiz karşılamak üzere çalıştıklarını belirtti.

 

EKSTRA ÖNLEMLER

‘Getir’ uygulaması ise dünyada ve ülkemizde yeni tip koronavirüse (COVID-19) karşı alınan önlemler doğrultusunda "Siparişi kapıya bırak" seçeneğini hayata geçirdi. Kullanıcıların bu seçenekten yararlanması için uygulamasını güncellemesi yeterli. Kurye siparişini kapıya bıraktığında kullanıcı bildirimle haberdar ediliyor. Bütün siparişler en güvenilir ve hijyenik yöntemlerle hazırlanarak teslim ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.