Hilafet isteyenlere Fatih Altaylı'dan tokat gibi yanıt

Hilafet isteyenlere Fatih Altaylı'dan tokat gibi yanıt

Filistin'e destek yürüyüşünde bir vatandaşın yumruklu saldırıya uğramasının ardından Gazeteci Fatih Altaylı dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

İstanbul Galata Köprüsü, Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir'e bir kişi "Siz Arap sevicisiniz" diyerek yumruk attı.

Saldırıda Aydemir’in yüzü kanlar içinde kalırken, polis tarafından gözaltına alınan Ege A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan bu olayın ardından ise gazeteci Fatih Altaylı "Eline sağlık" ifadelerini kullanan bir tweet attı. Bu paylaşımı alıntılayan Mustafa Varank, yıllar önce Levent Kırca ile yaptıkları programdan bir kesiti not düşmeden paylaştı.

Yeni Şafak yazarı Ersin Çelik ise yaptığı paylaşımda "Umuyoruz ki savcılar; Fatih Altaylı’nın g... korkusundan havaya attığı bu tweetle bu sabah yaşanan şiddet eylemini destekleyerek halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçunu işlediğinin farkındadır." ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı yapılan yorumların ardından yeni bir paylaşım daha yaptı. Altaylı "İşkilli büzük dingilder deneyim son bulmuştur. Anayasal düzene karşı olanlar çıktıkları yırtık dona geri dönebilirler" ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.