Hint müzikaline ünlü akını

Hint müzikaline ünlü akını

Zorlu PSM’nin sahnelenen ‘Beyond Bollywood’ gösterinin ilk akşamında, Ahu Yağtu, Ayşegül Aldinç, Burcu Esmersoy, Elif Dağdeviren, Pınar Altuğ, Meltem Cumbul, Mirgün Cabas, Zerrin Tekindor gibi isimler gecede boy gösterdi.

2015’te gösterime girmesiyle Londra’nın en prestijli tiyatrolarından London Palladium West End Theatre’da 60 kez sahnelenen, Avrupa ve Orta Doğu’da birçok ülkeyi turlayan Beyond Bollywood, 26 Kasım Salı akşamı Zorlu PSM’de ilk kez seyircisi ile buluştu. Muhteşem dansçılar birbirinden renkli kostümlerle Hint rüzgarını Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne taşıdı.

2a-min.jpeg

 

 

3aa-min.jpeg

 

Bu renkli geceye magazin dünyasından Ahu Yağtu, Ayşegül Aldinç, Burcu Esmersoy, Elif Dağdeviren, Pınar Altuğ, Pınar Tezcan, Meltem Cumbul, Mirgün Cabas, Zerrin Tekindor gibi ünlü isimler katıldı.

 

ahu-min.JPG

 

burcu-min.JPG

 

meltem-min.JPG

 

pinar-min.JPG

 

mirgun-min.JPG

 

zerrin-min.JPG

 

sedef-min.JPG

Geleneksel ve modern Hint danslarına yer veren, Broadway tarzında düzenlenmiş en iyi Bollywood gösterilerinden biri olan ‘Beyond Bollywood’, kaybettiği annesinin hayalini gerçekleştirmek üzere Almanya’dan Hindistan’a doğru yola çıkan dansçı Shaily’nin hikayesini konu ediyor.

 

 

Masal ve kültür öğelerini birleştiren bu romantik ve destansı gösterinin müzikleri Salim Sulaiman ve sözleri Irfan Siddiqui imzasını taşıyor. Gösteri 1 Aralık tarihine kadar Zorlu PSM’de sahnelenmeye devam edecek.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.