'Hocayım' diyemedi: Cübbeli Ahmet mahkemede gerçek mesleğini açıkladı! 'YouTuber'ım'

'Hocayım' diyemedi: Cübbeli Ahmet mahkemede gerçek mesleğini açıkladı! 'YouTuber'ım'

Cübbeli Ahmet kendisine açılan hakaret davasında ne iş yaptığı sorusuna 'YouTuber'ım' diyerek yanıt verdi.

Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez’in “Cübbeli” lakabıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’ye açtığı hakaret davası dosyasına “mali durum araştırma tutanağı” girdi. Tutanağa göre “Cübbeli Ahmet” “ne iş yaptığı” sorusuna “YouTuber” olarak yanıt verdi.

OdaTv'nin haberine göre, YouTube aylık gelirini 55 bin olarak açıklayan Cübbeli Ahmet, kitap yazarı olduğunu ve buradan da ayda 85 bin TL kazandığını söyledi.

Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesindeki dava dosyasına giren belgeye, Ahmet Mahmut Ünlü, eğitim durumu da “medrese eğitimi” olarak yazıldı.

Kamuoyunda “Cübbeli” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in depremzedelerle ilgili sözlerini “din ve devlet düşmanlığı” olarak nitelemişti.

Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez yaptığı bir konuşmada “Depreme maruz kalan kardeşlerimizin gönülleri naz makamındadır. Onların gönülleri Rabb’e karşı kırık, devlete karşı buruk, hatta biraz da öfkeli olabilir. Ancak bu kırıklığı, bu burukluğu yüreklerine dokunarak, hayatlarına rahmetle ve şefkatle dokunarak gidermek bizim görevimizdir” demişti.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.