Hollywood mu Pedowood mu? Sapık milyarder Epstein’in gizli dosyaları yarın halka açılacak

Hollywood mu Pedowood mu? Sapık milyarder Epstein’in gizli dosyaları yarın halka açılacak

Hollywood mu Pedowood mu? Pedofil milyarder Epstein’in gizli dosyaları Perşembe günü kamuoyu ile paylaşılacak. Dosyada bir çok Hollywood starı, iş insanı ve siyasetçinin isminin geçeceği bekleniyor. İşte o isimler Siyasetcafe Özel Haberi'nde...

Tutuklu bulunduğu hücresinde intihar eden Pedofil milyarder Epstein’in hücresinde ölü bülunduktan sonra mühür altına alınan gizli dosyaları Perşembe günü kamuoyu ile paylaşılacak. Dosyada Epstein’in kirli işlerini yürüttüğü Little Saint James isimli özel adasına (sosyal medyada PedoIsland - Pedofili adası- günah adası gibi isimlerle anılıyor), Lolita Express isimli özel uçağı ile giden dünyaca ünlü Hollywood starları ve birçok siyasetçi ile iş insanının isimleri de geçiyor.

ABD’de Federal Mahkeme Bölge Hakimi Loretta Preska, pedofil milyarder ve çocuk taciri Epstein’in tutukluğu bulunduğu hücresindeki intiharından sonra mühürlenen gizli belgelerin Perşembe günü açılmasını ve kamuoyu ile paylaşılmasını iki sayfalık resmi bir yazı ile emretti.

 

 

epstein1.jpg

 

Kamuoyu ile paylaşılması planlanan belgeler arasında Epstein’in kara kutusu ve tedarikçisi olan ve geçtiğimiz haftalarda FBI tarafından tutuklanan Ghislaine Maxwell’in 2016 yılındaki ifadesi, Epstein ile yazışmaları ve avukat ve eski Harvard Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Alan Dershowitz'in ifadesi yer alıyor.

Dershowitz, Epstein'la ilişkili herhangi bir kız veya kadın ile herhangi bir cinsel faaliyette bulunduğu iddialarını şiddetle reddetmişti.

Hakim Preska’nın kamuoyu ile paylaşılmasını emrettiği belgeler arasında Epstein’in günah adası olan Little Saint James Adası’na sapık milyarderin Lolita Express isimli özel uçağı ile gidiş dönüş logları (uçuş kayıtları) da bulunuyor. Liste eğer yarın gerçekten kamuoyu ile paylaşılırsa dünyaca ünlü birçok Hollywood starı, iş insanı ve siyasetçinin zor duruma düşeceği söyleniyor.

 

pedofili-adasi-mudavimleri.jpg

 

LOLİTA EXPRESS İLE GÜNAH ADASINA GİDEN ÜNLÜLERİN İSİMLERİ

Yarın açıklanması beklenen Lolita Express uçuş kayıtlarında isimleri geçmesi beklenen ünlülerin en başında Bill ve Hillary Clinton geliyor. Öyle ki Epstein’in tutuklanmasından sonra özel adada yapılan arama işlemleri sırasında Epstein’in malikanesinde yarı kadın yarı erkek şeklinde yapılmış Bill Clinton’a ait bir tablo bulunmuştu.

 

bill-clinton.jpg

 

Belgelerden bir kısmı daha önce de sosyal medyaya sızmış ve birçok ünlü ismin adı geçmişti. İşte o ünlüler:

Prens Andrew – İngiltere Prensi

Bill Gates – Dünyanın en zengin insanı ve Microsoft’un kurucusu CEO su

Barack Obama – Eski ABD Başkanı

George Mitchell – ABD Senatörü

Charlie Rose - Amerikalı televizyon gazetecisi ve eski talk-show sunucusu

Henry Kissinger - Amerikalı diplomat, politik bilimci ve politikacı

Michael Bloomberg – Medya Patronu ve eski ABD Başkan Adayı

Andrew Coumo – New York Valisi

Barbara Walters - Amerikalı gazeteci, yazar ve televizyoncu

Alec Baldwin – Hollywood Starı

Tom Hanks - Hollywood Starı

Ralp Fiennes - İngiliz oyuncu

George Hamilton – Eski Hollywood starı

Dustin Hoffman - Hollywood Starı

Richard Branson - İngiliz yatırımcı, iş adamı, 350'den fazla şirketi bulunan Virgin şirketler grubunun kurucusu ve CEO'su

Candace Bushell – Sex and the City adlı televizyon dizisinin esin kaynağı olan aynı adlı kitabın yazarı

Cornelia Guest – Sosyetik yazar

Liz Hurley – Hollywood Starı

Joan Rivers - Amerikalı oyuncu, komedyen, yazar, yapımcı ve sunucu

Courtney Love - Amerikalı müzisyen ve oyuncu

Mick Jagger – Dünyaca ünlü Rock’cı

Phil Collins – Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı

Ithzak Perlman – Dünyaca ünlü İsrailli-Amerikalı kemancı, orkestra şefi

Simon Le Bon – Dünyaca ünlü Duran Duran grubunun solisti

Kevin Spacey – İngiliz oyuncu

Elen de Generes – Ünlü ABD’li televizyon programcısı

Lauren Hutton - Eski Hollywood starı

Janice Dickinson - Amerikan modeli, televizyon kişiliği, yazar, oyuncu ve yetenek ajanı

Naomi Campwell – Dünyaca ünlü model

Christy Curlington - Dünyaca ünlü model

Tom Ford – Dünyaca ünlü modacı

Wera Wang – Dünyaca ünlü modacı

Nadia Bjorlin - Amerikalı aktris, şarkıcı ve model

Koo Stark - Koo Stark, Amerikalı bir sinema sanatcısı, manken ve çok aranan bir fotoğrafçı, aynı zamanda İngiltere Prensi ve sonradan York Dükü olan Andrew Mountbatten-Windsor'un eski sevgilisi

 

Soruşturma esnasında ABD Başkanı Donald Trump’ın da adı geçmiş ve o zamanki sevgilisi şimdiki eşi Melanie Trump ile Esptein’in bir partide fotoğrafları bulunmuştu. Trump 15 yıl kadar önce Esptein’le tanıştığını doğruladı ama sonradan bir kavga yaşadıklarını ve 15 yıldır da görüşmediklerini söyledi. Ayrıca mağdur kızlardan biri de Trump’ın olan bitenden haberdar olmadığını düşündüğünü söyledi.

EPSTEIN DAVASINDA NELER YAŞANMIŞTI

Ünlü ABD’li milyarder Jeffrey Epstein aralarında reşit olmayan kız çocuklarının da bulunduğu çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmak ve seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmakla suçlanarak tutuklanmış ve hücresinde ölü bulunmuştu.

Epstein sadece pedofili ile değil aynı zamanda insan ticareti, satanist ayinler yapmak, illegal bilimsel deneyler yaptırmak ve casuslukla da suçlanıyordu.

Kara kutusu ve tedarikçisi olarak bilinen 1991'de ölen İngiliz medya baronu Robert Maxwell'in kızı Ghislaine Maxwell de Epstein ile ilgili suçlamalarla FBI tarafından göz altına alınmıştı. Dava yeniden açılmış ve ipin ucu ünlü Alman yatırım devi Deutsche Bank’a kadar uzanmıştı. Epstein’in kara parasını aklamakla suçlanan bankaya ceza yağmıştı. Davaya bakan yargıç Esther Salas evinde suikaste uğramış, FedX kuryesi kılığına giren silahlı saldırgan oğlunu kalbinden vurmuş, kocasını yaralamıştı. Yargıç ise evin bodrumuna saklanarak kurtulmuştu.

Saldırının hemen arkasından saldırgan da karayolunda başından vurulmuş bir şekilde bulunmuş ve intihar ettiği söylenmişti.

Silahlı saldırı ABD Federal Mahkemesini harekete geçirdi ve Epstein’in ölümünden sonra mühürlenen dosyaların açılmasına kamuoyu ile paylaşılmasına karar verildi.

Şimdi bütün ABD ve dünya basını büyük bir merak içerisinde belgelerin kamuoyu ile paylaşılmasını bekliyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler

Kaynak:ABC NEWS

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.