Hüda Kaya, Musa Piroğlu ve Barış Atay'ın dokunulmazlığı kaldırılıyor

Hüda Kaya, Musa Piroğlu ve Barış Atay'ın dokunulmazlığı kaldırılıyor

HDP İstanbul Milletvekilleri Hüda Kaya ve Musa Piroğlu ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu'na ait dokunulmazlık dosyaları, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Meclis Başkanlığınca “Gelen Kağıtlar” listesinde yayımlandı.

 

KARMA KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ


HDP İstanbul Milletvekilleri Hüda Kaya ve Musa Piroğlu ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu’na ait dokunulmazlık dosyaları, Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.

 

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SÖZCÜSÜ BARIŞ ATAY’A ŞOK!


HDP’den milletvekili seçildikten sonra istifa ederek TKP’ye katılan Barış Atay’ın Türkiye Cumhuriyeti aleyhine yaptığı açıklamalara rağmen hala milletvekilliğinin düşürülmemiş olması ve düşmanı olduğu milletin vergileri ile maaş alıyor olması tepkilere sebep oluyordu.


BARIŞ ATAY’DAN ŞEHİTLERE HAKARET


PKK’nın şehit ettiği on binlerce askerimizi ve polisimizi ‘şehit’ olarak kabul etmediğini ima eden TİP Milletvekili Barış Atay, Babala TV’deki programda skandal sözler sarf etmişti.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.