Hükümetten Zarrab için ilk açıklama

Hükümetten Zarrab için ilk açıklama

Ak Parti hükümetinden ABD’de devam eden Reza Zarrab davası ile ilgili ilk açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar;

ABD'deki Reza Zarrab davasına ilişkin açıklama yapa Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, kritik ifadeler kullandı.

Konu ile ilgili konuşan Bekir Bozdağ, "Zarrab baskı ile iftiracı haline geldi. ABD'de yargı eliyle bir tiyatro ortaya konuyor. Tanıklar FETÖ'cü, yargıç FETÖ'nün organizasyonuna katılmış ve 17-25 Aralık’ta FETÖ’nün görüşlerini savunmuş. Ben buradan bir adalet beklemiyorum. Eş zamanlı bir şekilde Türkiye'de ana muhalefet lideri Cumhurbaşkanı'nı, yakınlarını, ailesini karalayan iftira kampanyası başlattı. Bir yandan da New York'ta bir parçası sürüyor” dedi.

İşte Bekir Bozdağ’ın konu ile ilgili açıklamalarının tamamı;

“ABD'de Zarrab (Rıza Sarraf) ile ilgili bir dava başlıyor. Zarrab baskı ile iftiracı haline geldi. ABD, New York'ta bir tiyatro ortaya konuyor. O tiyatronun bir parçası da cumhurbaşkanımız ve değerli ailesine karşı Türkiye’de oynanıyor. Eş zamanlı bir şekilde Türkiye'de ana muhalefet lideri Cumhurbaşkanı'nı, yakınlarını, ailesini karalayan iftira kampanyası başlattı. Bir yandan New York'ta bir parçası sürüyor, Türkiye'deki ayağı da sayın genel başkan yürütüyor.  İkisinin de hedefinde Türkiye var. İkisinin de hedefinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. kisinin hedefi de Türkiye, Cumhurbaşkanı ve hükümetimiz var. Kılıçdaroğlu gibi kukla bir lider istiyorlar.

Bir dava düşünün yargılayan hakim FETÖ'nün organizasyonuna katılmış. 17-25 Aralık’ta FETÖ’nün görüşlerini savunmuş. Raportör bahsediyor, raporları götürenler, hem CHP'li milletvekili hem de bir başka bürokrat. Bunlar da FETÖ'cü oldukları iddia edilen kişiler. Tanık olarak dinliyor birisi, o da FETÖ'cü. Yargılayan FETÖ'nün organizasyonuna katılan hakim.

Bakın 2019’a gidiyoruz. Bunlar daha başlangıç. Daha ne iftiralar ortaya atacaklar. Çünkü ahlaklı bir yarış yapamıyorlar. Bunlarla bir netice alamayacaklar. Gözde olan gözden çıkarılabilir, ama kalpte olan kalpten çıkarılamaz. Tayyip Erdoğan Türkiye’nin en büyük devlet adamlarından birisidir. Bütün dünya gelse Tayyip Erdoğan’ı yenemeyecekler ve halkın kalbinden sevgisini sökemeyeceklerdir.”

siyasetcafe.com

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.