Hulki Cevizoğlu altılı masayı yerden yere vurdu! 'Titanic batarken keman çalan kemancılar'

Hulki Cevizoğlu altılı masayı yerden yere vurdu! 'Titanic batarken keman çalan kemancılar'

Hulki Cevizoğlu, altılı masadaki muhalefet liderlerinin HDP'nin gözüne bakmadan hareket bile edemediğini vurguladı ve altılı masayı Titanic'teki kemancılara benzetti.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Akıl Çemberi adlı programda muhalefet partilerinin oluşturduğu 6'lı masayı eleştirdi.

Masanın 6 değil 7 parti olduğunu belirten ve 7. partinin ana parti olduğuna dikkat çeken Cevizoğlu, altılı masayı Titanic'teki kemancılara benzetti.

Hulki Cevizoğlu, "Bu masanın, masa diyorum çünkü altılı, yedili filan derken dilimiz yoruluyor. 'Yok efendim biz altılı masayız', aslında yedili masasınız. 7. parti ana parti aslında. Masada oturan bu 6 partinin ve 'Biz 6 partiyiz, 7 parti değiliz' diyenlerin hiçbiri HDP'nin gözüne bakmadan, sesine kulak vermeden hareket etmeleri mümkün değil. HDP bu aralar sessiz, 'Masayı bozan biz olmayalım' diye galiba susuyorlar. Bu masanın durumu da Titanic gemisi batarken kemancının keman çalmasına benziyor. Bu masa yıkılacak, yıkılmaya mahkum bir masa." dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.