Hulki Cevizoğlu'ndan şoke eden iddia! 'Atatürk'ü doktorları öldürdü'

Hulki Cevizoğlu'ndan şoke eden iddia! 'Atatürk'ü doktorları öldürdü'

Sosyolog gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu, Atatürk'ün doktorları tarafından öldürüldüğünü iddia etti.

Sosyolog gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu, askeri öğrenciliğinden itibaren yalnız adam olarak nitelendirdiği Mustafa Kemal Atatürk'ün doktorları tarafından bilinçli şekilde yanlış tedavi uygulanarak öldürüldüğünü ileri sürdü.

Cevizoğlu, "Atatürk hasta yatağında öldürüldü. İddialı bir söz biliyorum ama yalnızlaştırılarak, enterne edilerek doktorları tarafından öldürüldü. Tedavi ediyor gibi yaptılar." dedi.

Semiha Şahin'in hazırlayıp sunduğu CNN Türk Masası'na konuk olan sosyolog gazeteci Hulki Cevizoğlu, Atatürk'ün ölümüyle ilgili çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi. 

Askeri öğrenciliğinden ölümüne kadar hep tek adam, yalnız adam olduğunu vurguladığı Mustafa Atatürk'ten emperyallerin kurtulmak istediğini belirten Cevizoğlu, "Atatürk hasta yatağında öldürüldü" dedi. 

 

'ATATÜRK'Ü DOKTORLARI ÖLDÜRDÜ'

 

İddialı bir söz olduğunu bildiğini ifade eden Cevizoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Atatürk yalnızlaştırılarak, enterne edilerek, yanlış tedavi uygulanarak öldürüldü. Tedavi ediyor gibi yaptılar"

Cevizoğlu'nun Atatürk'ün doktorları tarafından öldürüldüğünü söylemesi üzerine araya giren gazeteci Nedim Şener'in "Türk hekimler yok muydu başında?" şeklindeki sorusu üzerine "FETÖ'cü darbeciler de Türk değil miydi?" diye yanıtladı. 

İddiasını sürdüren Cevizoğlu, Atatürk'ün de doktorları tarafından yanlış tedavi uygulandığını farkettiğini ve manevi kızı Afet İnan'a bu konuda bir mektup yazdığını söyledi. 

Cevizoğlu, başta İngilizler olmak üzere birçok devlet ve kişinin Atatürk'ten kurtulmak istediğinin altını çizdi.

Cevizoğlu, strese bağlı siroz hastalığı olduğunu belirttiği Atatürk'ün vücudunda karaciğere bağlı kaşıntılar nedeniyle yaralar oluştuğunu ancak doktorları tarafından zararlı olduğu bilindiği halde sürekli Yalova'ya kaplıcaya gönderildiğini söyledi. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum