Hulusi Akar'dan önemli açıklamalar: Dünya orduları içinde ilk sıralardayız

Hulusi Akar'dan önemli açıklamalar: Dünya orduları içinde ilk sıralardayız

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar önemli açıklamalarda bulundu.


Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile TSK komuta kademesi, 'Kış-2021 Tatbikatı'nın 'Seçkin Gözlemci Günü'ne katıldı.

TATBİKAT AÇIKLAMASI

 

Milli Savunma Bakanı Akar, Kış-2021 Türkiye-Azerbaycan Birleşik Müşterek Tabur Görev Kuvveti Tatbikatı hakkında, "TSK ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri donanımıyla, nitelikli personeliyle kendisine verilecek her türlü görevi karada, denizde, havada, kışın, yazın, dağda, ovada yapabilecek güçte olduğunu göstermiştir" diye konuştu.

GARA OPERASYONU

Suriye'nin kuzeyinde yürütülen Pençe Kartal-2 Harekatına ilişkin konuşan Akar, "Türkiye bölgede varlığını ortaya koymasaydı, özellikle Avrupa'ya olacak mülteci akınının nelerle sonuçlanacağını herkesin iyi düşünmesi lazım. Orada terör koridoru parçalandı. Bundan sonra da orada terör koridorunun kurulamayacağını herkesin bilmesi lazım" dedi.

DÜNYADA İLK SIRALARDAYIZ

 

Libya'daki gelişmeleri değerlendiren MSB Bakanı Akar, "Libya'da bu noktaya gelinmesinde Türkiye'nin, TSK'nın rolü görülmüyor mu? Bütün çevrelere 'insaf' diyoruz. Bunu görmeleri lazım" ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Akar, Kovid-19'la mücadele konusunda TSK'nin dünya orduları içinde ilk sıralarda yer aldığını bildirdi.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.