Hülya Sancaklı'dan çocuklarına acı not, 'Beni affedin'

Hülya Sancaklı'dan çocuklarına acı not, 'Beni affedin'

Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı'nın intihar girişimi haberi hem spor hem de siyaset dünyasını şoke etti. Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı kimdir intihar nedeni ne?

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili ve eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı tabancayla kendisini vurdu.

 1

İstanbul Beylikdüzü’nde özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Hülya Sancaklı’nın sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama eski MHP’li Sinan Oğan yaptı. Sinan Oğan Hülya Sancaklı’nın yaşamını yitirdiğini duyurdu. Ancak hastaneden Hülya Sancaklı’nın ölmediği ancak durumunun ciddi olduğu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü açıklandı.

 2

İNTİHAR NEDENİ NE?

 

Hülya Sancaklı’nın intihar nedeni de bilinmiyor ancak Hülya Sancaklı’nın silahla başına ateş ettiği ileri sürülmüştü.

 5

 

HÜLYA SANCAKLI KİMDİR?

 

Hülya Sancaklı kimdir sorusunun yanıtı Türkiye uzun yıllardır biliyor. Hülya Sancaklı eski futbolcu olan, uzun yıllar yeşil sahalarda ve milli takımda top koşturan Saffet Sancaklı’nın eşi.

 

Hülya Sancaklı, eşinin MHP’den milletvekili olması sonrası siyaset sahnesinde görüntülenmeye başladı ancak hiçbir zaman kameraların önünde bir hayat sürmedi. Hülya Sancaklı ve Saffet Sancaklı’nın bir kız bir erkek iki çocukları var.

 

 

EŞİNİ MEDYADAN UZAK TUTUYORDU

 

Saffet Sancaklı’nın medyadan uzak tuttuğu eşi Hülya Sancaklı ile ilgili gelen üzücü haberin ardından hemen herkes Hülya Sancaklı’nın kim olduğunu merak etti.

 

 3

 

GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLİK YAPIYORMUŞ

 

2014 yerel seçimlerinde Kocaeli Belediyesi Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyan Saffet Sancaklı seçmenlerine yaptığı bir konuşmada eşinden bahsetmiş ve “Eşim Hülya Sancaklı gönüllü öğretmenlik yapmaktadır.” demişti.

 

“ÇOCUKLARIM BENİ AFFEDİN” DİYE NOT BIRAKMIŞ

 

Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul polisi, Sancaklı’nın evinde bir intihar notu buldu. Hülya Sancaklı’nın notta “Çocuklarım beni affedin” diye yazdığı öğrenildi. 19 yıllık evli olan Saffet ve Hülya Sancaklı çiftinin biri kız biri erkek 2 çocuğu bulunuyor.


HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

 

Hülya Sancaklı’nın tedavi gördüğü özel hastaneden ise yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada; “Sayın Hülya Sancaklı, 14 Ocak 2017 tarihi, saat 20.40’ta hastanemiz acil servisine ambulans ile getirilmiştir. Ateşli silah yaralanması nedeniyle hastanemize getirilen Sayın Hülya Sancaklı’nın, solunum aresti mevcuttu.

 

İlk müdahalesi yapılarak solunum cihazına bağlanan Sn. Sancaklı, tomografisinin çekilmesinin hemen ardından acil ameliyata alındı. Ameliyat; hastanemiz Nöroşiruriji Kliniği Başkanı, Beyin Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir ve ekibi tarafından sürdürüldü. Ekibimiz tarafından tıbbi tüm olanaklar kullanıldı.

 

Hastamız ameliyat sonrası cerrahi yoğun bakım servisine alındı. Sayın Sancaklı’nın sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla.

 

SAFFET SANCAKLI: DUALARINIZI BEKLİYORUZ

 

Olayın ardından Ankara’dan uçakla İstanbul’a gelen Saffet Sancaklı da hastane önünde bekleyen vatandaşlara teşekkür ederek, “Dualarınızı bekliyoruz” dedi.

 

BAŞBAKAN UÇAĞINI TAHSİS ETTİ

 

MHP kaynakları, İstanbul’a gitmek için uçak bulamayan Sancaklı’ya Başbakan Binali Yıldırım’ın Başbakanlık uçağını tahsis ettiğini belirtti. Saffet Sancaklı eşinin kaldırıldığı hastaneye girişinde böyle oğluyla birlikte görüntülenmişti.

 

Bahçeli, Saffet Sancaklı'yı aradı

BAHÇELİ, SAFFET SANCAKLI'YI ARADI


TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi üzerindeki görüşmelere devam edildi.

 

Görüşmelere katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli, yoğun bakımda tedavisi süren Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşinin sağlık durumu konusunda kendisini arayarak telefonla bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.