Hürriyet'e yaptıkları operasyonu itiraf eden ROK'a hukukçu Salim Şen'den sert tepki: Bedelini ödeyeceksiniz!

Hürriyet'e yaptıkları operasyonu itiraf eden ROK'a hukukçu Salim Şen'den sert tepki: Bedelini ödeyeceksiniz!

Rasim Ozan Kütahyalı, katıldığı canlı yayında Hürriyet'e yaptıkları operasyonu itiraf etmişti. Hukukçu Salim Şen, Rasim Ozan Kütahyalı'nın itirafına ateş püskürdü.

TELE1 ekranlarında yayınlanan Açıkça programında konuşan Hukukçu Salim Şen, Taraf gazetesinde çalıştığı dönemde mahlas kullanarak insanları hedef aldıklarını itiraf eden Rasim Ozan Kütahyalı‘ya sert tepki gösterdi.

Rasim Ozan Kütahyalı, önceki gün katıldığı programda Ertuğrul Özkök’ün “Bizi hapse attırmaya uğraştınız mı?” sorusuna, “Star Gazetesi’nde biz Kudret Köseoğlu diye bir karakter yarattık, o bendim. Orada temel gayemiz senin üzerine oynadık başta, Zafer Mutlu’da vardı. İhtilalci bir çabaydı o esas amaç hapis değildi, bir korku uyandırmaydı” yanıtını vermişti.

 

 

“HESABINI TEK TEK VERECEKSİN”


Hukukçu Salim Şen, Rasim Ozan Kütahyalı’ya ateş püskürdü.

Salim Şen “Rasim Ozan Kütahyalı madem bunların hepsini siz organize ettiniz. madem FETÖ ile birlikte inşaların hayatını siz kararttınız. Ali Tatar’ın Kuddusi Okkır’ların bu süreçte can vermiş herkesin hesabını vereceksiniz. masum olduklarını söylediğin utanmadan söylediğin o insanların hürriyetlerinden yoksun kalmalarının bedelini ödeyeceksin. Yaşattığınız her mağduriyetin hesabını vereceksiniz. Bu ülkenin bütün vatandaşlarına bunun hesabını vereceksiniz. Bu çeteleşmiş eylemlerinizi, vesayeti ortadan kaldırıyorum diye anayasal düzene yaptığınız bu kalkışmanın hesabını tek tek vereceksiniz. Sen bunun hepsini bağımsız yargı önünde yargılanarak vereceksin. O Taraf günlerinde yaptığın ve bugün itiraf ettiğin bütün operasyonların ve bütün provokasyonların hesabını vereceksiniz ” ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.