Hüseyin Çapkın gece yarısı gözaltına alındı

Hüseyin Çapkın gece yarısı gözaltına alındı

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, aralarında eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da bulunduğu, 13'ü tutuklu 15 eski vali ve kaymakam hakk

 Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü (FETÖ)’nün Mülkiye yapılanmasına yönelik eski Vali Mutlu ve Emniyet Müdürü Çapkın’ın da aralarında bulunduğu 13’ü tutuklu 15 şüpheli hakkında 3’er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi ile hazırlanan iddianame İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Mahkeme, eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve eski Denizli Valisi Abdulkadir Demir hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı. Çapkın, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanmış, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra yapılan itiraz üzerine tahliyesine karar verilmişti.

GÖZALTINA ALINDI

FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturmadan hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı olan Hüseyin Çapkın gece saatlerinde İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.