İBB personeli Şafak Duran'ın PKK kampında keleşli fotoğrafı ortaya çıktı! Gözaltına alındı

İBB personeli Şafak Duran'ın PKK kampında keleşli fotoğrafı ortaya çıktı! Gözaltına alındı

İBB'de Sosyal Hizmet Uzmanı (Sosyal Çalışmacı) olarak çalışan çalışan bir personelin terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğu tespit edildi.

İBB'de çalışan Şafak Duran'ın, 2016 yılında Şırnak'ta PKK/KCK terör örgütü üyelerinden elde edilen dokümanlarda kırsal alanda elinde uzun namlulu silah ile çekilmiş fotoğrafı tespit edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Sosyal Hizmet Uzmanı (Sosyal Çalışmacı) olarak çalışan Şafak Duran isimli şahsın, 2016 yılında Şırnak ilinde PKK/KCK terör örgütü üyelerinden elde edilen dokümanlarda kırsal alanda elinde uzun namlulu silah ile çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Güvenlik güçlerinin tespiti üzerine şahsın terör örgütü PKK ile iltisaklı olduğu tespit edildi.

Örgüt mensubu şahıs, bu sabah İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait çalıştığı binada gözaltına alındı.

 

asa-035.JPG

 

BAKAN SOYLU AÇIKLAMIŞTI


İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) çalışan yüzlerce personelin "terör örgütleri ile iltisaklı veya irtibatlı olduğu yönündeki ihbar ve tespitler üzerine" özel teftiş başlatıldığını açıklamıştı.

 

accsac.JPG

 

İBB'DE SOSYAL HİZMETLER UZMANI...


Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, PKK kampında uzun namlulu silahla fotoğrafı çıkan İBB personeli Şafak Duran hakkında bilgiler paylaştı. Şener, gözaltına alınan Duran'ın İBB'de Sosyal Hizmetler Uzmanı olarak çalıştığını söyledi. Şener, ''Şimdi, İBB Başkanı İmamoğlu ile sözcüsü Murat Ongun, Sosyal Hizmet Uzmanı diye işe aldıkları keleşli PKK’lı Şafak Duran’ın fotoğrafına bakıp “Neden almıyorlar” diye yüzsüzce açıklama yapar, tetikçi trollerini üstüme salarlar. Aha da alıyorlar hem de İBB’de çalıştığı binada" ifadelerini kullandı.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.