İBB ve İSKİ logolu araçta 112 kilo uyuşturucu ele geçirildi!

İBB ve İSKİ logolu araçta 112 kilo uyuşturucu ele geçirildi!

CHP'li İBB'ye bağlı cenaze nakil aracında uyuşturucu çıkması gündeme bomba gibi düşmüş, günlerce konuşulmuş, tepki üstüne tepki gelmişti. Skandal hafızalardaki yerini korurken şimdi de İSKİ aracı uyuşturucuyla yakalandı.

İstanbul Başakşehir'de yapılan operasyonda İSKİ ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi logoları bulunan ve üzerinde "Bakım onarım aracı" yazan kamyonette 112 kilo 190 gram esrar ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri 16 Ocak'ta uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı yönünde bilgi alınılması üzerine operasyon yaptı.

Başakşehir'de belirlenen adreste yapılan incelemelerde üzerine, İSKİ ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi logosu bulunan ve "Bakım onarım aracı" yazan kapalı kasa kamyonetten, farklı bir araca uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen kolilerin nakledildiği görülmesi üzerine baskın düzenlendi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken 99 paket halinde toplamda 112 kilo 190 gram esrar ele geçirildi.

 

asa-048.JPG

 

Operasyonun devamında belirlenen adreslerde 2 şüpheli daha yakalandı. Şüphelilerin belediyeye çalışan şirketin taşeron işçileri olduğu belirtilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

İstanbul’da, Büyükşehir Belediyesi'ne çalışan taşeron firmaya ait İSKİ logolu kapalı kasa kamyonet ile uyuşturucu sevkiyatına polis el koydu.

 

aba.JPG

 

Düzenlenen operasyonda, paketler halinde daralı ağırlığı 112 kilo 190 gram gelen uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda, belediyeye çalışan bir şirketin taşeron işçisi olduğu öne sürülen 2 şüpheli yakalandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.