İBB'de İmamoğlu depremi Bir flaş istifa daha

İBB'de İmamoğlu depremi Bir flaş istifa daha

İBB iştiraklerinden Metro A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kutlu görevinden ayrıldığını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanı olmasının ardından istifalar sürüyor. Son olarak İBB iştiraklerinden Metro A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kutlu görevinden ayrıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçildiğinde İSBAK Genel Müdürlüğü görevine getirilen Kutlu, 20 yıldır İBB bünyesinde çeşitli görevlerde bulunuyordu.

Son 4 yıldır İstanbul Metro A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürüten Kutlu, yaptığı yazılı bir açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kutlu veda mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Kamu şirketi kavramının dışına çıkarak 'Müşterimiz patronumuzdur, patronumuz İstanbullulardır" prensibini hizmette esas aldık. İşletmede, üretimde ve yönetimde 'Sıfır İsraf' ilkesini stratejik planına koyan farklı bir anlayışı hayata geçirdik. Bu işleri başarmamıza vesilen olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan'a ve diğer belediye başkanlarına saygılarımı sunuyorum. Demokrasinin gelişimine olgunluğuna katkıda bulunmak için Başkanlık Sisteminin ruhuna uygun bir profesyonellikle görevimden ayrılıyorum."

 

 

kasim-kutlu-siyasetcafe.jpg

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.