İbrahim Kalan 'ın Kızının okul ücretini ödedim

İbrahim Kalan 'ın Kızının okul ücretini ödedim

Tapelerdeki ilginç ayrıntı. Okul Taksitini ödediği Danışman Bu Adamın İşlerini mi Takip ediyor Acaba?

'Kızının okul ücretini ödedim'

Tivnikli, soruşturma kapsamında “mal varlığına el koyma” kararının kendilerine ulaşmadığını ancak basından duyduklarını, savcılığa itiraz etmek için başvurduklarını da belirtti.

İbrahim Kalın ile aralarında geçtiği iddia eden görüşmeleri de anlatan Tivnikli, Kalın'ı çocukluktan beri tanıdığını belirterek, şöyle devam etti:

 

“İbrahim Bey'in çocuğunun okul taksitlerini ödedim. Sadece onu değil birçok öğrenciye de burs veriyoruz. İbrahim Kalın ile bize isnat ettikleri suç, Başbakanlık'taki bazı işlerin takibi. Son yıllarda yatırım kararları Başbakanlığın onayından geçiyor. Bu bazen öngörülemeyecek süreler oluyor. Biz de yenilenebilir enerjiyle ilgili çeşitli bölgelere rüzgar ölçüm direkleri dikiyoruz, yani 10 bin liralık ölçüm direkleri. Bu direklerin onayları dahi Başbakanlık'tan geçiyor. Mesela bazı onaylar 9 ay sonra çıkabiliyor. Bunların normal bekleme süreleri geçince sorduk. Bunlar için müsteşarlığa da müracaat ettik, sonuç alamayınca müsteşarı da aradık. Bir rüzgar ölçüm direğinin bu kadar beklemesi normal değil. Herhalde oradaki yoğun trafik nedeniyle oluyor. 10 bin liralık bir şey için zaten İbrahim Kalın Bey'in görev alanında olmayan bir şeyde 'gecikmenin sebebi nedir?' diye sormak ve bunu bursla ilişkilendirmek insanlığa sığmaz. Saçma şeyler. Buldukları şey de bu işte. Şu rüzgar direği için tapeler yapıyorlar. Bunlar, iş adamının teşebbüs arzusunu kırıyor. Ben bu ülkenin dağına, taşına, direğine para yatırıyorum, 'bu ülkenin enerjisi artsın ve enerji ithalatımız azalsın' diyorum. Birileri de dinlemelerden suçu tespit etmek değil, dinlemelerle suç isnat etmeye çalışıyor.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.