İbrahim Kalın'dan flaş tehdit açıklaması

İbrahim Kalın'dan flaş tehdit açıklaması

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın, önceki gün istifa etmek zorunda kalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un ailesinin tehdit edildiği iddiasına ilişkinde kritik açıklamalar yaptı.

İbrahim Kalın dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu konu ile ilgili bir soru yöneltildiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu soruya ise, “Böyle bir şey var ise müstafi belediye başkanımız hangi merciye ne şekilde başvurması gerektiğini bilir ve başvurması gerekir” diye cevap verdiği öğrenildi.

Böyle bir şeyin AK Parti siyasetiyle bağdaştırılmasının mümkün olmayacağını belirten Kalın, “Bunun üzerine de eminim genel merkez gerekli çalışmaları yapmak üzere bunun üzerine gidecektir. Bunun söylentisi dahi rahatsız edici bir şeydir. Yani ailesinin tehdit edilmesine kadar işin varılması gibi bir şeyin ortaya çıkması ben de ilk okuduğumda hayretler içerisinde okudum. Ama tabi ki bunun doğrudan muhatabı ben değilim. Ama sayın cumhurbaşkanımızın da bu konuda rahatsızlık duyduğunu ve bunu dün de gazetecilere uçakta ifade ettiğini söyleyebilirim” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.