İbrahim Tatlıses 5. kez AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

İbrahim Tatlıses 5. kez AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

Şarkıcı İbrahim Tatlıses 5. kez AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Seçime sayılı günler kala partilerin milletvekili aday adayı başvuruları da sürüyor. Başvurularını tamamlayan AK Parti'de temayül yoklamasının ardından mülakat sürecine geçildi.

AK Parti'de ünlü isimlerin adayları da dikkat çekmeye devam ediyor. Daha önce 4 kez AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan ancak aday gösterilmeyen şarkıcı İbrahim Tatlıses 5. kez aday adaylığı başvurusu yaptı.

 

BEŞİNCİ KEZ ADAY

 

İbrahim Tatlıses, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimler için memleketi Şanlıurfa'dan 5. kez milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'na belgelerini teslim eden Tatlıses'in ilk açıklamaları şöyle oldu:


'Urfa’ma hizmet için varım. 50 kere aday adayı oldum, Urfa’m için bir 100 defa daha olurum. Benim gayem Şanlıurfa’nın sorunlarını çözmek. Şanlıurfa’ya hizmet etmek. Şanlıurfa siyasetine yeni bir soluk getirmek. Anlayacağınız hep Şanlıurfa hep Şanlıurfa diyorum. Yine diyorum ben Şanlıurfa’ya hizmet soluğu getireceğim sanatta Şanlıurfa’ya hizmetim belidir. Şimdi siyasi hizmet getirmeye talibim. Eğer Şanlıurfalı hemşerilerim beni bu göreve laik görürlerse, bende şahsım adına hiç bir hemşerimini yarı yolda bırakmayacağım. Sizin nezdinizde söz veriyorum. Şanlıurfa’ma güzel eserler ve güzel hizmetler bırakmak istiyorum. Şanlıurfa’nın sorunlarını cesurca dile getireceğim.'


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.