İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ailesinin koronovirüse yakalandığı ve karantinada olduğu iddia edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ailesinin koronovirüse yakalandığı ve karantinada olduğu iddia edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun koronavirüse yakalandığı ve ailesi ile birlikte karantinada olduğu iddia edildi. Soylu’nun İzmir’de yaşanan depremden sonra İzmir’e gitmemesi bu iddiayı güçlendirdi.

Dün İzmir’de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra, hükümetin bakanları deprem bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarını yerinden takip etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım İzmir’e giderek incelemelerde bulundular ve ortak basın toplantısı düzenlediler.

SOYLU İZMİR’E GİTMEDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun deprem sonrasında İzmir’e gitmemesi dikkat çekti.

Geçtiğimiz Ocak ayında Elazığ’da yaşanan depremde Soylu, deprem bölgesine gitmiş, enkaz kaldırma çalışmalarını bizzat takip etmişti. Soylu’nun Elazığ depreminde hızla deprem bölgesine gitmesine rağmen İzmir’e gitmemesi merak ediliyor.

 

SOYLU VE AİLESİ KARANTİNADA MI?

Henüz resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen, Süleyman Soylu ve ailesinin testlerinin pozitif çıktığı ve 6 gündür karantinada oldukları iddia edildi.

Ankara’da son günlerde etkisini arttıran virüs salgınının hükümetin zirvesini de etkilediği ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın da testinin pozitif çıktığı iddia ediliyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.