'İçişlerimize karışmayın' diyen Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti'den bomba cevap! 'İstanbul ve Ankara'yı sayemizde kazandınız'

'İçişlerimize karışmayın' diyen Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti'den bomba cevap! 'İstanbul ve Ankara'yı sayemizde kazandınız'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İYİ Parti'ye gönderme yaparak "Bir parti başka bir partinin iç işlerine karışmamalı" sözleri gündem oldu. Bu sözlere İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'ndan sert tepki geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu üzerinden CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan gerilim, son günlerin en çok konuşulan konusu oldu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun İYİ Parti’ye yönelik üstü kapalı “Bir parti başka bir partinin iç işlerine karışmamalı” sözleri tartışmaları da beraberinde getirdi.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu CHP liderinin bu sözlerine tepki gösterdi.

Ağıralioğlu yaptığı açıklamada, “Biz kendisi cumhurbaşkanı adayı çıkaran bir parti değiliz. Mevcut isimler arasında kazanacak aday vurgusu yapıyoruz, milletin iradesi diyoruz. Saraçhane meselesinde ise yargı yoluyla milletin iradesine kurulmak istenen pusuya karşı genel başkanımız Meral Akşener tepki göstermiş, millet iradesinin yanında olmuştur. Mağdurun yanında olmak millet iradesine pusuya karşı bir duruştur” dedi.

Ağıralioğlu, "Milletin iradesine yönelik fikirleri iç işlerine karışmak olarak nitelememek lazım. Biz ne bir partinin iç işlerine karışırız ne de bizle alakası olmayan konularla ilgili fikir yürütürüz. İstanbul ve Ankara'da kazanan proje İYİ Parti'nin projesidir" dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.